Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Някаква светлина излезе от мен

Някаква светлина излезе от мен

Някаква светлина излезе от мен
Здравейте, за първи път Ви пиша, но наистина съм малко притеснена. От два дни сънувам един и същи сън и след това започнах да се чувствам странно, по скоро сякаш имам лошо предчувствие.

Сънувах един мъж, много красив. Бях в някакво подземие и до него имаше много грозно демонично същество. През цялото време имах чувството, че това същество ще ме нападне, точно тогава заговори мъжа и разбрах, че не е човек. Каза ми:"Искам нещо от теб."

Аз не можех да говоря и той допълни: "Вече никой не те пази" и си усмихна. Бях като парализирана и не можех да реагирам, тогава изведнъж усетих как някаква светлина излезе от мен и влезе в него и се почувствах толкова празна.

Тогава той отново се усмихна и ми каза: сега вече ще съм с теб постоянно и в същия момент малкото грозно същество до него ме нападна и ме захапа за ръката. Видях, че раната ми е голяма и имаше много кръв, но не изпитах абсолютно нищо и тогава мъжът отново се засмя.

След това се събуждам, но вече два дни подред сънувам всички подробности. По принцип има и странности, които са ставали около мен и знам със сигурност, че каквото съм сънувала винаги е имало значение, но за пръв път се чувствам странно след сън, дори обезверена, а по принцип съм си вярваща.

Моля Ви, пишете ми ако знаете какво означава това.

Благодаря Ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Кристиян
Кристиян
02.03.2012 16:21
По принцип сънищата са по някога странни ,но те носят послание, предупреждение или просто действие, което ще ти се случи в живота,при това понякога точните действия в съня се случват и наяве.Тогава става странното за тези които не разбират.
При твоя случаи е по-различно.
Ти общуваш със същество което в будно състояние не може да направи контакт с теб,но може да прави други странни неща в заобикалящата те среда.Когато ти общуваш с него или по-точно то с теб,то ти взима жизнена енергия,която ти си набавяш чрез съня.

Има още неща които трябва да знаеш,но тях трябва да научиш чрез лично съобщение .
Пиши ако имаш въпроси.
0
0
Здравей
Здравей
02.03.2012 13:45
За съжаление не мога да ти помогна.Нямам си и на идея какво значи това.Трябва да потърсиш друга помощ,например на специалист.Може да ти го разтълкува.
0
0