Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън - Кълбо светлина

Странен сън - Кълбо светлина

Странен сън - Кълбо светлина
Сънувах, че съм на голямо празнично събитие, не можах да разбера дали беше рожден ден, кръщене или юбилей. Важното е, че имаше много хора, които ми бяха приятели, познати или клиенти.

Бяхме на открито пространство - сред природата. Всички бяха щастливи и се забавляваха. В един момента от небето се появи едно светещо кълбо, което само аз го виждах. Не знаех какво е, помислих си, че е НЛО.

Кълбото се движеше напред-назад сред хората, те не го виждаха. Аз се уплаших и си зададох въпроса: "Какво е това ?".

За зла участ, то ми отговори, че търси зъл човек сред нас. Веднага се обърнах в страни и видях един млад човек(познат), облечен в черно, с котешки очи, които като погледнах в тях, сякаш ме изпиваха.

Кълбото се спусна право към него и се заби в тялото му. Тогава човекът с котешките очи, изведнъж започна да се надува, да се гърчи, все едно беше глътнал кълбото.

Като го видяха, всички се втурнаха към него и тогава той се пръсна. Навсякъде по стените имаше кръв, а до него две черни мъртви котки.

Една жена и едно момче(приятели)се втурнаха да го прегръщат и оплакват. Аз отидох и им изказах моите съболезнования.

Някой, ако може да разтълкува съня ми, нека ми помогне. Благодаря Ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Иван
Иван
11.02.2011 01:52
Ами разкажи на въпросния човек, нали казваш, че е познат.

Разкажи му, че си го сънувала, защото това може би символизира някакъв проблем за него, където ти би могла да помогнеш, за това и ти го сънуваш.
0
0