Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Нещата се сбъдват, рано или късно

Нещата се сбъдват, рано или късно

Нещата се сбъдват,  рано или късно
През лятото миналата година имах много странни сънища. Всички бяха еднакви. Ставаше въпрос за моето котенце, което много обичам. Винаги, когато заспивах, започвах да сънувам.

Всеки сън започваше по един и същ начин - черна мъгла обхващаше всичко наоколо. А аз се намирах на място, на което никога не съм стъпвала- пусто мазе, изоставено от света, като чели никой не беше влизал там от доста време.

Там лежеше котката ми Мици, разкъсана и цялата в кръв. Винаги се плашех, когато сънувах този сън. Събуждах се цялата обляна в сълзи. На никого на разказах освен на приятелката ми.

С нея мислехме, че това се дължи на стрес и любовта ми към Мици и това, че не искам да и се случи нещо. Не обръщахме внимание на сънищата ми.

След около месец престанах да сънувам кошмарите. Но един ден, когато се прибрах, баща ми ми съобщи една неприятна новина. Каза, че Мицито е болна от рак и трябва да се направи операция.

Не можех да реагирам, но и нямаше време - операцията щеше да се състои в Събота, доколкото си спомням, а тогава беше Петък. На следващия ден я заведохме в клиниката. Операцията продължи 3 часа.

По една време се появи ветеринарят. Имаще сериозно изражение. Каза ни, че не е успял да спаси котето ми, понеже прекалено късно сме разбрали за тумора. Той я беше приспал.

Не беше могъп да я спаси. Тогава целият ми свят загина. Не исках да правя нищо, дори два дни отсъствах от училище.

Но чак сега, когато минаха 2 седмици след смъртта и се сетих за онзи сън. Можете ли да ми кажете дали това е било някакво предупреждение? Дали съм знаела за смъртта и? И можела ли съм да направя нещо?

Тези въпроси ме мъчат от известно време, докато четях другите публикации, та реших и аз да се регистрирам и да попитам за съня си...

Дали мога да предсказвам неща за бъдещето или нещо подобно??? :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Кристиян
Кристиян
22.02.2012 23:34
Когато един и същи сън се повтаря повече от два пъти ,то той е предсказание за настъпващи събития.
Обикновено тези сънища ,нямат закодирано послание,така както се развиват действията в съня ,така се проявяват и в реалния ни живот.
0
0
Micy98
Micy98
22.02.2012 18:12
Вчера отново я сънувах...Само че беше някак си различно. Малко преди смъртта и нашите ми взеха друга котка-Мая, която е много хубава и дружелюбна, както и палава. На все пак не мога да забравя Мицито. Та вчера, както си стоях в къщи ми стана супер нервно. Искаше ми се да ударя нещо, просто не бях на себе си... Разбутах нещата от бюрото ми в гнева си и попаднах на една нейна снимка. Дъхът ми секна. Знам, че тя беше просто котка, но само с нея се чувствах добре. Гневът изчезна, остана само тежката болка от смъртта и, която все още не ме напуска... Взех снимката в ръце... Гледах я в продължение на няколко минути. Тогава нещо друго отклони погледа ми от снимката и. Мая, другата котка, която беше много по-малка от Мицито стоеше на вратата и се чудеше дали да влезе. Гледаше ме в очите и не помръдваше. Станах и се приближих към нея, но тя избяга... Една сълза се търкулна по бузата ми. Чувствах се сама, наистина сама... Винаги съм се разбирала с животните, не знам защо, но просто те сами идват при мен. За това може би толкова много се впечатлих от смъртта на Мицито... Не знам какво да правя, но ако някой може да помогне да ми пише... Легнах си късно. Когато заспах сънувах много различен сън от обичайните ми. Намирах се в някаква супер чиста стая, цялата бяла, спретнатка. Мебелите и те бели. Абе общо взето всичко беше бяло, все едно бях в болница... Бях права и се оглеждах наоколо, търсейки я. Знаех, че е тя. Трябваше да я намеря. Не беше и нужно... Тя се появи до вратата. Цялата сияеше. Вярвам в аурите, но не мога да ги виждам. А понеже котката ми беше чисто бяла нейната се виждаше много ясно- златиста... Според мен мъртвите нямат аури... Гледахме се много време. Тръгнах към нея, както преди да заспя към Мая. Но както и когато бях будна така и сега не можах да я прегърна. Вместо това се събудих. Пред мен беше Мая, надвесила се над лицето ми и отново ме гледаше без да помръдне. Аз бях останала с впечатлението, че тя не ме харесва особено, но след този сън тя заспа при мен и на сутринта я заварих отново при мен да ми мърка. Сякаш враждебността и към мен се беше изпарила и сега ме харесва... Моля ви кажете какво мислите и как според вас да тълкувам всичко това???
0
0
Radi
Radi
16.02.2012 17:12
Съжалявам за Мици!
Този сън наистина е бил предупреждение!!!
Ако някой друг път сънуваш зловещи сънища - сподели ги с родителите ти!! :)
0
0
Bianka
Bianka
12.02.2012 16:48
Ани
Има нещо от горе което те е предупреждавало че ще се случи нещо както ти описваш в съня си ... [черна мъгла обхващаше всичко наоколо]тоест подсказва ти как ще се чувстваш ... внимавай какво сънуваш и се замисляй... успех
0
0
Onetwothree
Onetwothree
11.02.2012 22:06
Здравей, Ани, казвам се Диана.
Много, много, много съжалявам за котето ти. :( Знам, че много те боли заради това, че вече не я виждаш, но ти винаги знай, че тя ще е с теб, даже да не можеш да я видиш! Според мен това е бил пророчески сън, който те е предупреждавал да внимаваш.Може би можеш да предсказваш неща за бъдещето чрез сънища...
0
0