Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Превръщам се в убиец на сън

Превръщам се в убиец на сън

Превръщам се в убиец на сън
Сънят ми не толкова свръхестествен колкото обикновен. Сънувах, че ограбвам банка и убивам човек, стоящ на 3 метра от мен.

Странното е, че по принцип съм добър човек, но напоследък често сънувам, че извършвам престъпления. Преди няколко дни сънувах, че разфасовам труп и още куп подобни гадории.

А най-гадното е, че не ми пука, че нещата, които върша са лоши. През деня се питам защо сънувам неща, които никога не бих направила, а на сън дори се гордея с извършеното.

Не съм лош човек и се питам защо сънувам това. Често си задавам въпроса дали пък не сънувам това защото на подсъзнателно ниво съм зла и дали съм способна в реалността да извърша подобни неща също като в сънищата ми

Дали сънищата ми са огледало на истинското ми аз ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
krisi
krisi
10.02.2012 13:20
еми един път и аз сънувах чесъм петък 13 и много се исплаших сесе чудя защо го сънувам гледах му филма и от тогава го санувам няколоко пъти и се се чудя на съня си нося маска мачете и такива работи много ми е гадно трежа глави коля и още много работи такива.
0
0
Ели Граменова
Благодаря за съветите !
0
0
radina lazarova
radina lazarova
08.02.2012 17:21
събираш смелост да кажеш или докажеш себе си или нещо пред др! затова сънуваш че правиш нещо което не би направила в реалността !в всеки човек има лошо може сънищата ти са огледало на истинското ти аз ако нямаш съвест а няма човек без такава!ти се водиш от нея което е добре защото знаеш последствията от всяко едно нещо което те прави добър човек!бъди сигурна в себе си докато различаваш злото от доброто сънищата и реалността няма да имат нищо общо !
0
0
djilinger
djilinger
07.02.2012 17:18
Нещо ти е дошло в повече - лоши новини които гледаш/слушаш по телевизията или радиото. Филми или книги,в които има насилие (то почти не останах такива без насилие). Претовареност/преумореност. това от което се нуждаеш е малко почивка :)
0
0
маги
маги
07.02.2012 16:32
Може би, ако имаш силна омраза към някого или искаш да си отмъстиш някому.Може би ще трябва да спреш да се питаш и да го караш по-кротко.Животът е кратък, не се затормозявай с такива глупости! ;)
0
0