Какво е това

Какво е това
Здравейте! Ще опиша един сън, който сънувах тази нощ. Беше доста странен и тъй като не можах да разбера какво значеше, реших да го споделя тук, тъй като знам, че все някой ще се намери да го разтълкува.

Сънувах, че съм на някакъв кораб или нещо такова беше. Имах сестра, а по принцип в живота нямам. Сънувах се голяма, както и "сестра си".Корабът беше спрял, защото под него имаше някакви камъни, които били световно известни, но и много опасни.

Аз реших да поплувам и скочих във водата. Сестра ми също искаше, но аз не и давах, тъй като тя не можеше добре да плува, пък и беше твърде опасно.

Когато най-сетне излязох от водата, я видях по бански и беше готова да скочи във водата. Аз се развиках да не го прави, но в този момент тя скочи. Беше паднала точно върху един камък.

В следвашия момент се видях разплакана и слизах от кораба. По всичко си личеше, че сестра ми беше загинала. Вайках се,че не съм успяла да я спра. :x:

Най-странното беше, че гледах всичко това сякаш отстрани, като на филм. След това сънувах брат си (имам брат и в истинския си живот) и луната. Но това с брат ми беше различен сън от този с кораба.

Сънят беше много странен и не знам какво би могъл да значи. Надявам се, че някой ще може да ми каже смисълът му. Очаквам коментари!

Благодаря ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Valkata
Valkata
31.12.2011 19:56
Гледаш много филми на ужасите... :D
0
0
Татяна
Татяна
26.12.2011 20:30
Този сън е наистина странен, поставям се на твое място и си мисля, че е малко психарски...
0
0
Аля
Аля
22.12.2011 21:20
Според моята приятелка този сън е добър знак. Тя мисли, че това значи да се отървеш от нещо лошо.
0
0
Кари
Кари
21.12.2011 15:22
Здравей,ще ти кажа аз как тълкувам твоят сън,има някакво безпокойство в теб с която искаш да се пребориш, може да е в професионална,емоционална или духовна сфера това ти си знаеш,несъществуващата сестра която сънуваш е именно вътрешният ти глас,другата в теб която се опитва да те насочи и помогне,страхуваш се да се вслушаш в нея за да не бъдеш подведена и объркана,трябва да направиш някаква важна крачка в живота си или да вземеш решение за нещо което ще окаже положително въздействие занапред.Разплакването и слизането от кораба показват удовлетворение,радост и успех който ти предстой,така че за мен сънят ти е хубав :)
0
0
Доцент Петров
Доцент Петров
20.12.2011 14:49
Деца, 90% от спомените ви от съня изчезват до 10 минути след ставането и мозъкът търси останалите 10% но ако някой спомен не е запомнен добре мозъкът е приспособлен да краде от другите ви спомени и така се получават неясни спомени от сънищата и това е напълно нормално.
0
0