Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Крушките гърмяха една след друга

Крушките гърмяха една след друга

Крушките гърмяха една след друга
От това лято започнаха да ми се случват много странни неща. Веднъж си стоя в хола на компютъра. Бях сама. Както си стоях чух как се чупи нещо. Това нещо беше една стъклена много здрава ваза в хола, която нито беше падала нито нищо, счупи се от самото нищо.

Не знаех, какво се счупи, но нещо ме накара да отида точно до вазата и така видях, че е счупена. И странните неща почти винаги ми се случват когато съм сама. Например поредица от гърмене на крушките на лампите едно след друго.

Святкам в коридора - гърми, на бързо отивам до кухнята да си светна - и там гърми, изчезват ми неща, след това ги намирам на място, на което съм ги търсила, а преди това ги е нямало там.

А най - странното беше една вечер. Една моя приятелка спеше в нас. Бяхме само аз, тя, сестра ми и котката ми. Сестра ми беше в нейната стая, котката ми също. А ние двете с приятелката ми бяхме в моята стая.

Вече сме заспали, но изведнъж и двете се събуждаме в един и същ момент ( към 4 часа) и погледа ни е прикован към вратата на стаята ми - отваря се много бавно, сякаш някой влиза, но нямаше никой.

Сестра ми си спеше, котката ми също си беше при нея, а няма как да стане течение, защото всички прозорци бяха затворени, а и при това вратата се отваря много трудно.

Ако някой може да ми каже на какво се дължът тези неща ще съм много благодарна, защото много ме е страх, а случките продължават. МОЛЯ ВИ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
43
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
morningglory
morningglory
15.12.2011 01:45
Благодаря много на всички за отговорите.. ще направя това, което ми казахте за ясновидци и за светената вода и тамяна. А до "някой си" да сещам се за човек, който ми завижда и дори не е един .. а и почти всеки ден съм урочасана ...
0
0
alex_7727
alex_7727
14.12.2011 15:30
Имаш си работа с полтъргайст или просто дух.Напръскай със светена вода и окади с тамян. Аз направих така и случките ми нямаляха. :)
0
0
Някой си
Някой си
14.12.2011 02:41
Помисли си добре дали някои ти завижда, чупенето на предмети без причина става когато някой ти завижда изключително много
0
0
Ivetoo
Ivetoo
14.12.2011 00:39
Занимаваш се с разгневен дух, според мен. Спокойно нищо лично към теб. НО явно енергията ти го е превлякла по някакъв начин. Не се притеснявай ще от мине. Прави си обаче зашита на тялото с мисли. Мисли си , че си в кръг в който никой не може да те закачи. :). Аз имам подобна история с врата само, че не се отвори а сякаш някой се опитва да влезе. Нямаше никой с една комшийка спяхме у тях, тяхните бяха за стока . А аз ти говоря за вратата на кухнята не за външна, гледахме около 5 мин как бравата се движеше много се опашихме, след това нищо :) успех с твоя призрак спокойно ще те остави на мира :)
0
0