Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам други мъже

Сънувам други мъже

Сънувам други мъже
Какво ми става ?! От няколко дни насам сънувам други момчета и че тръгвам с тях, че ги харесвам.

Имам сериозен приятел от година и половина и страшно много държа на него. Често се караме заради моя характер (глупавата зодия Скорпион), защото за нищо не отстъпвам, а той милия винаги накрая се примирява и се опитва да оправи нещата.

Знам, че се караме заради мен и то за най-малките глупости, но ми е много трудно да се примиря и накрая заплаквам (без да искам разбира се, просто съм много емоционална), а той почва да ме гушка и целува и да се извинява, а на практика няма за какво - аз съм виновна.

Нямате си и на представа колко е мило това момче. Забравих да кажа - аз съм на 20, а той на 17. Да това е странно, но на нас не ни пречи, а много си се обичаме.
Той беше първото момче, на което се доверих след предния ми приятел, който така ме нарани, че може би около 2 години не бях на себе си.

Та от 3 дни насам сънувам странни сънища.
Първият беше, че се завръща един мой стар приятел, с който не поддържаме връзка вече около 5 години, но едно време ми беше най-добър приятел и разбира се бях влюбена в него.

Тогава направих някои гафове, заради които го загубих. Един ден преди няколко месеца си чаках автобуса на спирката и той беше в друг автобус. Видя ме, че чак се обърна назад - аз се направих, че не съм го видяла.

Може би интереса от негова страна беше заради това, че бях доста привлекателно облечена, а той едно време ме помни като 14 годишна хлапачка в анцунг и винаги на колело.

Та в съня ми той се приближаваше към мен и ми казваше, че иска да сме нещо повече от приятели и искаше да ме целуне, но аз се дръпнах и си повтарях на ум, че обичам сегашния си приятел и не искам да го нараня.

Вторият сън беше още по-изкушаващ. Бяхме на студентски празник на скоро и имам някои доста сладки колеги, но аз съм 100% моногамна и не се свалям с никой, когато си имам приятел.

Та сънувах, че пак сме на студентския празник и там се забиваме с един колега, но аз го приемах на шега, пак осъзнавах, че не искам да нараня приятеля си. Но в крайна сметка почти се целунахме и след това и на мен и на него ни стана кофти, защото и той си има приятелка.

Но бях страшно изкушена, почти исках да продължи по-сериозно забивката, за което се чувствам сега ужасно.
Третия сън няма да го споделям много подробно, защото ще прихнете вече от смях - сънувах едно наистина сладко момче - телевизионна звезда - което може би се случва на повечето момиченца, но предполагам не и на 20 годишни момичета.

Та в този сън, не помня точно, но не усещах, че ще нараня приятелят си, все едно не бях с друг. Но наистина държах на това момче - както и той на мене и беше някакси сладко, детско, чисто чувство.

Няколко пъти от както сме тръгнали съм сънувала и бившият ми приятел, който (както споменах по-рано) много ме нарани.

И ако някой е прочел цялата ми история искам да попитам - какво означават тези сънища ? Обичам приятелят си - това е сигурно, но защо сънувам и чувства към други ?! Защо ги сънувам ? Случвало ли ви се е ?!

Нали не означава, че чувствата ми към сегашния ми приятел, ще изстинат ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Диди
Диди
13.12.2011 11:56
Еми, влязах в този сайт, за да видя какво означава да сънуваш мъже, защото аз сънувам, вярно при мен са непознати и понякога познати бивши, които са ме наранявали, обаче като прочетох за теб си помислих не че ти не си обичаш приятеля, ами все още си много млада и нещо ти посказва, че може би той не е последния ти мъж в живота.
0
0
мария
мария
12.12.2011 22:33
не се притеснявай сънищата с са отражение на това което си видяла през деня ...недей да го взимаш на присърце :) но се научи да отстъпваш на моменти :*
0
0
Мария
Мария
12.12.2011 12:04
Еми и аз съм имала такива сънища,но не са значили нищо.Повечето случаи се оказва,че може да те тревожи нещо и ти все още да не го осъзнаваш,но според мен няма за какво да се притесняваш.Това,че сънуваш други момчета не означава,че не обичаш приятеля си и че не искаш да си с него.Мисля,че се задълбочаваш прекалено много в тях...
0
0