Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Имам чувството, че не съм в час

Имам чувството, че не съм в час

Имам чувството, че не съм в час
Здравейте, бих искала да ми помогнете по някакъв начин. Снощи сънувах много странен сън. Бях с едни приятелки, които даже и не познавам.

Появи се съвсем случайно едно момче, с което бях имала много краткотрайна връзка и то доста отдавна, както и да е, продължавам със съня.

Още като го видях и го харесах, а и той мен. Оказа се обаче, че е бивш затворник и то изнасилвач. Каза ми, че е избягал от затвора и че той вече не е такъв. Аз не исках да съм с него, но сърцето ми го желаеше повече от всичко.

Стана така, че една от тези ми приятелки още на същата вечер, беше изнасилена и аз се усетих, че това е бил той. После го попитах, но естествено ми отрече. На вечерта правихме страхотен секс и аз забравих за случката с моята приятелка.

На следващия ден се видях с момчето, но той беше нещо тъжен. Попитах го дали има някакви проблеми, да не би да са го намерили или нещо подобно, но той ми каза, че ме е заразил. Направо изтръпнах, като чух това.

Оказа се, че ме е заразил с листни въшки. Отидох на гинеколог и той ме напръска с някакъв спрей и всичко се оправи. После аз напръсках и момчето и се събудих.

Кажете ми моля ви, какво означава този странен сън. Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
music
music
04.06.2016 15:36
Molya
0
0
vanesa
vanesa
16.04.2012 14:12
наааааааааааааааааааааааааааа
0
0