Разходка в планина

Разходка в планина
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте. Сънувах, че се разхождам в планина с група непознати хора. Аз постоянно изпадах в трудни положения, които ми застрашаваха живота и спасителят постоянно се налагаше да ме спасява.

Пред очите ми се разкриваха красиви изгледи на селища и красиви цветни градини. Когато аз и групата стигнахме почти до върха на планината, трябваше да минем през едно селце, малко, бедно, с полу рухнали къщи.

На върхът на планината имаше лудница и това беше целта, да стигнем до лудницата. Там трябваше да завърши разходката и да седнем на излед. Хората от групата се разпръснаха, а аз останах със спасителят и една жена.

А по пътят към лудницата, ни опътваше едно малко русо момченце. След това ни подгониха кучета от селцето, през което минавахме. И така ми свърши сънят.

Ако някой може да ми помогне да го разгадая този сън, наистина много ще се радвам и много ще съм благодарен.

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Valeria
Valeria
25.10.2009 17:07
Ами мисля, че щом изкачваш връх на горе и ти е било трудно, така ще е и в живота ти. Ще постигаш твоя цел с доста трудности по пътя си. Щом си качила върхът, ще успееш в твоята цел. Кучетата, които са те гонили, са твои приятели, които ще ти обърнат гръб. Дано съм ти помогнала.
0
0
ivan4ooo
ivan4ooo
24.10.2009 08:25
Това е пълна фантазия.
0
0
ЛУДИЯ
ЛУДИЯ
24.10.2009 08:20
И аз бях в лудницата, не ме ли видя ?
0
0