Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънят, който ме разходи в Рая

Сънят, който ме разходи в Рая

Сънят, който ме разходи  в Рая
Преди няколко месеца се бях прибрала от училище, приготвих си програмата за училище (учебниците) и така както е в нормала, ядох пица и легнах да спя. След известно време започнах да сънувам. Един ангел дойде, взе ме в ръце и ме вдигна високо. Беше много красиво видях целия град, после държавата и накрая целия свят. Доведе ме в един дворец бесхе много красиво, там имаше много стаи, а вътре в стаите имаше по едно момиче.

Отворих първата врата, беше изцяло в червено и вътре имаше момиче, толкова красива облечена в червено, че не можете и да си представите. Отворих втората стая, изцяло в зелено и вътре имаше едно момиче облечена изцяло в зелено. Отворих третата стая, изцяло в бяло и вътре имаше момиче, облечена в бяло. Момичетата бяха от-красиви по красиви. Ангелът ме попита:

- Хубаво ли е тук ?
- Тука е много хубаво, но при семейството ми е по-хубаво! - отговорих аз.

Ангелът изведнъж така ме остави. Събудих се стресната. Разказах всичко на мама и цялото ми семейство и те ми казаха, че съм била в рая и че ако съм отговорила "Да хубаво е", щяла да съм в рая починала.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Барни
Барни
18.10.2014 16:55
Вярвам ти,майка ми е имала сходна ситуация,само че с влак,но когато е казала,че не може се е събудила и сърцето и е биело учестено.
Интересувам се от такива неща,благодаря,че сподели.
3
0
****
****
18.10.2014 14:10
Красавиците най-вероятно са били крастави, а не красиви, както и имат съдрани по гърба парцалки, ако не и овехтели, с изключение на бялата.
0
3