Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън с отрязани ръце и крака

Сън с отрязани ръце и крака

Сън с отрязани ръце и крака
Здравейте,

Сънувах доста гаден сън. Бях си в къщата на росителите ми, където бях отраснал. Намирам се зад барплота в кухнята, където долу на последния рафт има едно голямо бяло куче с отрязани предно и задно крачета от едната страна (Кучето за пръв път го виждам, а и не съм фен много на кучета, особено гледани вкъщи).

След това гледам, че аз също съм без ръка и крак, но сякаш това не ме плаши толкова, защото на входа на къщата е брат ми, който лежи целия в кръв също без ръка и крак. За него ми става много притеснено.

Започвам да го успокоявам, че всичко ще се оправи и че викам полиция. По време на съня ми се причува момиче със зловещ глас, което познавам сякаш и знам че тя е отговорна за случката.

Моля ако има хора, който разчитат нещо в така разказаният сън, да споделят.
Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Борис
Борис
30.01.2015 18:03
моят сън е по лош сънувах че ми махат лявата ръка и десният ми крак и след време слагам механични и веднага се събудих но с много болки в лявата ръка и десният крак

.
0
0
Цеца
Цеца
08.11.2014 22:47
Много интересно. Преди няколко дни аз също сънувах хора с отрязани ръце и крака, но само дланите и стъпалата. Аз също не знам какво означава.
0
0
Илиян Георгиев
Благодаря ти Зетабета! Всичко добро и на теб!
0
0
Зетабета
Зетабета
05.11.2014 23:58
Здравей!Сънят е предупреждение,че около теб се творят нередности.Куче да сънуваш-верен приятел,без крайници-неосъществени планове,прекъснато,недовършено дело или плануване на ново начинание без да се реализира до край.Брат си да сънуваш е успех,но не пълен,недовършен.Кръвта е символ на истината,успехът е възможен,ако ти кажеш истината или узнаеш истината....Ти нямаш приятели,защото не се доверяваш,държиш на разтояние от теб и семейството,но ще ти се наложи да потърсиш помощ от приятел,но истината ще изплува.Всичко добро ти желая!
2
0