Как да превъзмогнем страха си от духове

Как да превъзмогнем страха си от духове
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте приятели. Аз съм Силвия Георгиева, на 20г. от гр.София. В момента съм студентка в един частен университет и съм огромен почитател на всичко свързано с духовете.

Запалих се, когато бях на 16 г. и от тогава съм гледала и чела какво ли не по въпроса. В началото се запалих по филмите на Стивън Кинг като "Червена роза" например или пък "Свърталище на духове".

Хареса ми чувството на мистика и загадка, свързано с подобни явления. Четох и много книги и статии за паранормални явления.

Нещото, което промени изцяло представата ми за духовете е едно предаване, което се казва "Ловци на духове" и го дават по AXN. То представлява изследване на истински хора, които обикалят из САЩ, за да уловят паранормални явления.

Интересното е, че те не вярват, че има подобни неща, а се опитват да обяснят ставащото с помощта на много камери, уреди и т.н., а и на база на лични преживявания.

Гледайки това предаване, разбрах, че много неща могат да се обяснят и по този начин да се "отсее" само истинските истории за духове.

Аз се запалих много по него и реших да опитам. Купих си камера с дълга записвачка и първо я сложих в моята стая. Не че съм имала съмнения, че има духове в нас, но кооперацията е стара(50г.) и е възможно да има.

Първата вечер нямах никаъв успех, защото на камерата нямаше нищо странно - само едно тропане, което се оказа, че е дошло от котката. Втората нощ, която реших да е след седмица, ми донесе повече късмет - улових няколко последователни почуквания, които няма как да идват от котката.

След това отидох на село и реших да пробвам и там, защото там преди 30 г. е починал дядо ми - станало му е лошо и е паднал от терасата на горният етаж. Там улових глас или по - скоро звук, който приличаше на глас. Това се случи на почти четири пъти през нощта.

След това пробвах у една приятелка, която живееше в къща, наследена от баща й, който беше починал в нея. Там улових някаква бяла маса, която се движеше из стаята, но реших, че може да е светлина от кола, която минава от вън.

Това е скромният ми опит на "ловец на духове". Като цяло обаче да гледаш какво се е случило, докато си спал е уникално, а като и чуеш нещо странно и необичайно е супер. Започваш да си задаваш въпроси и да търсиш отговор.

Друга практика, която моите любимци от предаването много често казват на клиентите си е да си водят "дневник", в който да записват кога (дата и час) и какво са преживели.

Това може от една страна да помогне да се определи някаква последователност и това да помогне за определянето на какво точно се случва или пък да се определи зоните на проява на духа.

Трето най - важно нещо, което научих от тези хора е, че има много неща, които привличат паранормалната енергия. Например водата и варовикът. Съществуват и неща, които обаче и ни карат да си мислим или да усещаме някакъв вид присъствие.

Това е високото електромагнитно поле. Това поле се излъчва от електро уреди - телевизори, радиоапарати, телефони, лампи, печки, перални, кабели и т.н. Интересното е, че хората са различно поддатливи на електромагнитното поле.

Някои от нас са по - чувствителни и когато са подложени дълго време на подобен вид облъчване могат да имат следните симптоми - параноя, халюцинации, гадене, страх, умора и т.н.

Знам, че звучи някак странно, имагинерно, но си помислете в кое сте склонни да вярвате повече, че има духове или че в дома ви се случва нещо съвсем нормално и, че то ви влияе по един или друг начин.

Надявам се, че съм ви била полезна и запомнете едно нещо от мен. Представете си, че в дома ви има дух на човек, който е починал там. Все пак докато е бил жив той е живял там и сигурно е обичал мястото и е имал своите хубави изживявания.

По това той не се различава от Вас и просто иска да се свърже с Вас, но той не е жив, няма нашата енергия и за това няма достатъчно сили, за да го направи.

Паранормалните явления не са нещо необичайно, те винаги са съществували и просто трябва да свикнем с тях и да се опитаме да помогнем на тези хора да намерят спокойствието, от което се нуждаят. Не мисля обаче, че с чесън, сол, магии, релиогиозни обичаи и попове бихме могли да го сторим.

Това са остарели неща, които не помагат, защото са далеч от реалността. За това по - скоро трябва да се опитаме да разберем какво искат духовете, ако ги има в дома ни и тогава да преценим как да им помогнем.

Виждате аз говоря за помощ, за разбиране, а не за прогонване и т.н. Просто, защото няма как да изгониш енергията. Всеки от нас, здравомислещите хора, знае, че енергията не се губи, а се трансформира. Та, мисълта ми е, че духовете са вид енергия.

Да, остатъчна по - често, понякога по - силна, това зависи от много фактори, но все пак енергия. Има я, съществува, за това трябва да свикнем първо с тази мисъл и след това да намерим най - правилното решение.

Е, пожелавам Ви успех и Ви обещавам, че ще отговоря на всяко ваше писмо, за това ето и емейла ми : cabba@abv.bg, и скайпа: silvia.stoianova.georgieva. Успех и много много целувки.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
НАНСИ Митева
НАНСИ Митева
10.03.2016 20:55
Тя е много права.
1
0
Г
Г
09.12.2012 20:04
Според мен гледаш твърде много "Шепот от отвъдното"! :D
3
2
Алекс
Алекс
29.12.2011 16:39
Аз имам нужда от помощ за едни присъствия, които усещам от почти 2 год. насам.Можеш ли да ми помогнеш? Скайпа ми е vanessa_ani4ka .Намери ме, моля те!
1
0
Силвия Георгиева
Силвия Георгиева
02.07.2011 15:26
Не, аз съм християнка, но не може да се каже, че съм вярваща. По - скоро се опитвам да си обяснявам сама нещата от живота - не с помощта на религия. Вярвам в човека и неговите възможности.
1
0
ангел
ангел
02.07.2011 14:04
А интересуваш ли се и от различни духовни учения, религии ?
1
0