Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Как да превъзмогнем страха си от духове

Как да превъзмогнем страха си от духове

Как да превъзмогнем страха си от духове
Здравейте приятели. Аз съм Силвия Георгиева, на 20г. от гр.София. В момента съм студентка в един частен университет и съм огромен почитател на всичко свързано с духовете.

Запалих се, когато бях на 16 г. и от тогава съм гледала и чела какво ли не по въпроса. В началото се запалих по филмите на Стивън Кинг като "Червена роза" например или пък "Свърталище на духове".

Хареса ми чувството на мистика и загадка, свързано с подобни явления. Четох и много книги и статии за паранормални явления.

Нещото, което промени изцяло представата ми за духовете е едно предаване, което се казва "Ловци на духове" и го дават по AXN. То представлява изследване на истински хора, които обикалят из САЩ, за да уловят паранормални явления.

Интересното е, че те не вярват, че има подобни неща, а се опитват да обяснят ставащото с помощта на много камери, уреди и т.н., а и на база на лични преживявания.

Гледайки това предаване, разбрах, че много неща могат да се обяснят и по този начин да се "отсее" само истинските истории за духове.

Аз се запалих много по него и реших да опитам. Купих си камера с дълга записвачка и първо я сложих в моята стая. Не че съм имала съмнения, че има духове в нас, но кооперацията е стара(50г.) и е възможно да има.

Първата вечер нямах никаъв успех, защото на камерата нямаше нищо странно - само едно тропане, което се оказа, че е дошло от котката. Втората нощ, която реших да е след седмица, ми донесе повече късмет - улових няколко последователни почуквания, които няма как да идват от котката.

След това отидох на село и реших да пробвам и там, защото там преди 30 г. е починал дядо ми - станало му е лошо и е паднал от терасата на горният етаж. Там улових глас или по - скоро звук, който приличаше на глас. Това се случи на почти четири пъти през нощта.

След това пробвах у една приятелка, която живееше в къща, наследена от баща й, който беше починал в нея. Там улових някаква бяла маса, която се движеше из стаята, но реших, че може да е светлина от кола, която минава от вън.

Това е скромният ми опит на "ловец на духове". Като цяло обаче да гледаш какво се е случило, докато си спал е уникално, а като и чуеш нещо странно и необичайно е супер. Започваш да си задаваш въпроси и да търсиш отговор.

Друга практика, която моите любимци от предаването много често казват на клиентите си е да си водят "дневник", в който да записват кога (дата и час) и какво са преживели.

Това може от една страна да помогне да се определи някаква последователност и това да помогне за определянето на какво точно се случва или пък да се определи зоните на проява на духа.

Трето най - важно нещо, което научих от тези хора е, че има много неща, които привличат паранормалната енергия. Например водата и варовикът. Съществуват и неща, които обаче и ни карат да си мислим или да усещаме някакъв вид присъствие.

Това е високото електромагнитно поле. Това поле се излъчва от електро уреди - телевизори, радиоапарати, телефони, лампи, печки, перални, кабели и т.н. Интересното е, че хората са различно поддатливи на електромагнитното поле.

Някои от нас са по - чувствителни и когато са подложени дълго време на подобен вид облъчване могат да имат следните симптоми - параноя, халюцинации, гадене, страх, умора и т.н.

Знам, че звучи някак странно, имагинерно, но си помислете в кое сте склонни да вярвате повече, че има духове или че в дома ви се случва нещо съвсем нормално и, че то ви влияе по един или друг начин.

Надявам се, че съм ви била полезна и запомнете едно нещо от мен. Представете си, че в дома ви има дух на човек, който е починал там. Все пак докато е бил жив той е живял там и сигурно е обичал мястото и е имал своите хубави изживявания.

По това той не се различава от Вас и просто иска да се свърже с Вас, но той не е жив, няма нашата енергия и за това няма достатъчно сили, за да го направи.

Паранормалните явления не са нещо необичайно, те винаги са съществували и просто трябва да свикнем с тях и да се опитаме да помогнем на тези хора да намерят спокойствието, от което се нуждаят. Не мисля обаче, че с чесън, сол, магии, релиогиозни обичаи и попове бихме могли да го сторим.

Това са остарели неща, които не помагат, защото са далеч от реалността. За това по - скоро трябва да се опитаме да разберем какво искат духовете, ако ги има в дома ни и тогава да преценим как да им помогнем.

Виждате аз говоря за помощ, за разбиране, а не за прогонване и т.н. Просто, защото няма как да изгониш енергията. Всеки от нас, здравомислещите хора, знае, че енергията не се губи, а се трансформира. Та, мисълта ми е, че духовете са вид енергия.

Да, остатъчна по - често, понякога по - силна, това зависи от много фактори, но все пак енергия. Има я, съществува, за това трябва да свикнем първо с тази мисъл и след това да намерим най - правилното решение.

Е, пожелавам Ви успех и Ви обещавам, че ще отговоря на всяко ваше писмо, за това ето и емейла ми : cabba@abv.bg, и скайпа: silvia.stoianova.georgieva. Успех и много много целувки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
НАНСИ Митева
НАНСИ Митева
10.03.2016 20:55
Тя е много права.
1
0
Г
Г
09.12.2012 20:04
Според мен гледаш твърде много "Шепот от отвъдното"! :D
3
2
Алекс
Алекс
29.12.2011 16:39
Аз имам нужда от помощ за едни присъствия, които усещам от почти 2 год. насам.Можеш ли да ми помогнеш? Скайпа ми е vanessa_ani4ka .Намери ме, моля те!
1
0
Силвия Георгиева
Силвия Георгиева
02.07.2011 15:26
Не, аз съм християнка, но не може да се каже, че съм вярваща. По - скоро се опитвам да си обяснявам сама нещата от живота - не с помощта на религия. Вярвам в човека и неговите възможности.
1
0
ангел
ангел
02.07.2011 14:04
А интересуваш ли се и от различни духовни учения, религии ?
1
0