Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах как мъртъв семеен приятел отнася съпруга ми

Сънувах как мъртъв семеен приятел отнася съпруга ми

Сънувах как мъртъв семеен приятел отнася съпруга ми
Здравейте! Искам да споделя няколко мои много обезпокоителни сънища много накратко. Тази зима сънувах много странни сънища свързани със съпруга ми.

Първият сън беше много странен и същевременно плашещ. Миналото лято почина наш много близък семеен приятел. Откакто почина не ми се е случвало да го сънувам, до зимата, преди новогодишните празници.

Сънят беше следният: В къщи имаше нещо от сорта на купон с приятели или нещо подобно. Аз тъкмо се обяснявах на някакъв непознат човек, че не съм искала да го обидя, и в този момент от съседната стая излезе вече починалият ни приятел, държейки мъжът ми на ръце.

Аз се вцепених, после тръгнах към него, а той само ми се усмихна и излезе от входната врата, все още носейки мъжът ми на ръце. След този сън не го сънувах повече, но темата за съпругът ми продължи и в друг сън, който беше като продължение на този.

Сънят: Аз разтребвам плачейки след въпросното събиране и на вратата се звъни. Отивам и отварям вратата, а на нея стои кумът ни със притеснено изражение, моли ме да вляза навътре и да седна.

Аз сядам и той започва да шикълкави, докато стига момента, в който ми казва, че мъжът ми няма да се прибере повече, че много съжалява и т.н.

От тогава насам не помня да съм сънувала такива неща, мъжът ми Слава Богу е жив и здрав, но в мен има някакво безпокойство всеки път, когато се сетя за тези сънища.

Ако някой може да ми помогне с тълкуването, ще бъда благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати