Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънищата ми се сбъднаха

Сънищата ми се сбъднаха

Сънищата ми се сбъднаха
По принцип не вярвам в такива неща, но наскоро се убедих, че сънищата ми се сбъдват!

Това лято имах особен сън - Сънувах сестрата на баба ми, която е починала още преди да се родя. Та тя изрече името си и ми каза да предам на баба нещо, но в този момент се събудих и така и неразбрах.

Още сутринта споделих с баба какво съм сънувала и тя не остана доволна от това. На следващия ден ни се обадиха по телефона и ни съобщиха, че мъжът на починалата сестра на баба е починал късно вечерта.

Тогава никой не можеше да повярва, но стана така, че още зимата почина внезапно дядо ми и последваха куп сънища, които си обяснявах със скорошната му загуба, но и те станаха реалност.

В първият сън дядо ми каза, че до неговите 40 ще трябва да умре още някой и така и стана - рязко леля влоши състоянието си и за съжаление почина на много млада възраст като остави двегодишно детенце.

Следващият сън беше още по - страшен, защото отново сънувах дядо, който отново ми каза, че чака още някой и така и стана - класната ми ръководителка, с която всички бяхме много близки и която беше стахотен човек почина внезапно, също млада от рак за месец и половина.

В последният ми сън с дядо, той ми спомена, че когато искам да го видя той ще бъде на село, там където почина и където е погребан.

Всички мислеха, че всичко това е заради някакъв страх - та то не бяха леене на куршуми, баене и други и на всички обяснението им беше, че съм родена в събота.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Indigo
Indigo
28.05.2011 18:12
Понякога при прекалено силен стрес или каквато и да е емоция съзнанието освобождава по-голяма част от способностите си. Това предполага виждане в бъдещето, засилване на шестото чувство. А може и наистина да е дарба. Ако е така, опитай се да я усъвършенстваш и да я обърнеш в своя полза.
0
0
a
a
26.05.2011 23:45
phahaha ....Щом дядо ти казва това значи трябва да му се довериш. Не знам, ако аз бях на твоето място, щях да отида там където е погребан, ама с цветя и с вода, да не забравиш. Ако се появи, значи имаш някаква дарба.
0
0