Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах познат, с когото не сме се виждали отдавна

Сънувах познат, с когото не сме се виждали отдавна

Сънувах познат, с когото не сме се виждали отдавна
Здравейте. Току-що се регистрирах и бих искала да ми помогнете да разтълкувам един малко странен сън. И така:

Сънувах, че съм на рожден ден на едно момче. Всъщност аз познавам момчето, защото ни запозна една обща приятелка. С него сме си писали, говорели сме си по скайп, даже заедно с моята приятелка в общ чат.

Един ден с нея излязохме и тя му се обади и искаше да се запознаем. И така де запознахме се и разбрах от нея, че ме е харесал, за това се бил облякъл хубаво, все едно. Но това беше още преди около 6-7 месеца. С него не сме си писали отдавна.

И така да продължа със съня: Аз седях на някакъв диван и пиех сок. След това моята приятелка, заедно с момчето, дойде при мен и ми каза да съм ходила при него, да сме били само двамата.

Аз много не исках, защото не го харесвах особено, така беше и в реалния живот. Но тя настояваше, защото му било рождения ден и аз накрая се съгласих. След това не си спомням какво е станало и пак се озовах на същия диван.

А, забравих да спомена, че момчето изобщо не приличаше на себе си. Беше с тъмна кожа и черна коса, а той е с руса коса. След това аз му дадох някакъв номер, като му обясних, че е само за специални хора.

След това се озовах на някаква спирка и рождения ден беше свършил, на вън беше светло, а по време на самия рожден ден беше тъмно. Чаках да дойде автобус, но накрая някой ми обясни, че няма да дойде никакъв и за това аз отидох на някаква спирка и там дойде един.

В съня си знаех, че автобусът е само за мен. Качих се и отидох близо до шофьора. След секунди автобусът блъсна някакъв клошар и мина върху него. Аз много се притесних, но шофьорът ме убеждаваше, че му няма нищо. Така се и събудих.

Знам, че е малко странен, но моля ви, искам да разбера какво означава. Защо сънувам момчето като скоро не съм си мислела за него.

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Monny
Monny
24.05.2011 14:40
Да, може би си права. Благодаря много.
0
0
Lana
Lana
23.05.2011 11:51
В съня ти може да се разтълкува моментното ти състояние. Имаш нужда да намериш някого, когото истински да харесваш и да обичаш и в този си стремеж си склонна да се обръщаш към възможните варианти за това (момчето, с което приятелката ти те е запознала). Навярно в момента ти липсват емоционална удовлетвореност, но предпочиташ да си сама (сама на спирка, сама в автобус), вместо да направиш компромис и да бъдеш с някого, който не те вълнува истински. Навярно добре осъзнаваш, че изборът ти носи отрицателни емоции (катастрофа), но все пак има светъл лъч в цялата работа, ако прегазеният от автобуса е оцелял. Ако в момента наистина нямаш човек до себе си, бих те посъветвала да не се самовглъбяваш в това, а да гледаш с отворени очи към всичко, което те заобикаля или с др. думи, макар и с риск да прозвучи банално, да бъдеш позитивна. Всичко идва с времето си, разбира се, понякога трябва и да му помогнем.
0
0