Сънувах стар познат

Сънувах стар познат
Снимка: sanovnik.bg
Санувах, че съм на гости на баба. Мои приятелки бяха дошли на гости да се видим. Аз бях отворила шкафа за да видя какво има, да ги почерпя.

Едната беше до мен и постоянно гледаше какво има в него. По принцип тя си е такава. Изведнъж вратата се отвори и баба дойде да ни види и каза: ай, ще сядаме да обядваме.

Аз и казах: добре. И в този момент някой позвъня на входната врата. Аз изтичах на бързо, но докато отида, баба ми беще вече там.

Отвори я и какво да видя. Един наш съсед и приятелна на баба(който почина миналата година) стоеше пред врата. Беше намръщен, лицето му беше гладко и имаше някаква светлина по него.

И ми каза: идвам за баба ти, и се приближи към нея. Аз се уплаших, хвана ме страх и почнах да викам и да плача. Отидох в другата стая, там пък беше прабаба ми(тя почина преди 4 год.)

Лежеше на леглото си и аз я попитах къде е баба, а тя ми отговори. Не помня много добре какво ми каза, но беше нещо свързано с театър Чичовците. Излязох на вън, там се мръкваше и се събудих.

Според мен, този сън не е никак хубав. Преди два-три дена сънувах бащата си, който беше дошъл в квартирата ми, и ми каза: Майката ти почина.

Тогава пак се ми се беше свило сърцето както снощи и пак плачех. От време на време сънувам такива сънища. Според вас това нормално ли ? Аз мисля, че не е.

Някои вечери една след друга, сънувам ту плача в едната вечер, а на другата се смея.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати