Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах стар познат

Сънувах стар познат

Сънувах стар познат
Санувах, че съм на гости на баба. Мои приятелки бяха дошли на гости да се видим. Аз бях отворила шкафа за да видя какво има, да ги почерпя.

Едната беше до мен и постоянно гледаше какво има в него. По принцип тя си е такава. Изведнъж вратата се отвори и баба дойде да ни види и каза: ай, ще сядаме да обядваме.

Аз и казах: добре. И в този момент някой позвъня на входната врата. Аз изтичах на бързо, но докато отида, баба ми беще вече там.

Отвори я и какво да видя. Един наш съсед и приятелна на баба(който почина миналата година) стоеше пред врата. Беше намръщен, лицето му беше гладко и имаше някаква светлина по него.

И ми каза: идвам за баба ти, и се приближи към нея. Аз се уплаших, хвана ме страх и почнах да викам и да плача. Отидох в другата стая, там пък беше прабаба ми(тя почина преди 4 год.)

Лежеше на леглото си и аз я попитах къде е баба, а тя ми отговори. Не помня много добре какво ми каза, но беше нещо свързано с театър Чичовците. Излязох на вън, там се мръкваше и се събудих.

Според мен, този сън не е никак хубав. Преди два-три дена сънувах бащата си, който беше дошъл в квартирата ми, и ми каза: Майката ти почина.

Тогава пак се ми се беше свило сърцето както снощи и пак плачех. От време на време сънувам такива сънища. Според вас това нормално ли ? Аз мисля, че не е.

Някои вечери една след друга, сънувам ту плача в едната вечер, а на другата се смея.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати