Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах НЛО и извънземно

Сънувах НЛО и извънземно

Сънувах НЛО и извънземно
Здравейте. Сънувам, че лежа в леглото си или спя и аз не знам, но изведнъж започнах да усещам някакви вибрации, все едно преминаваше някакъв слаб ток през мойто тяло на 2-3 пъти, ...абе не ми беше кой знае колко приятно.

И докато тялото ми вибрираше си спомням, че си помислих че това може да са извънземни, които се опитват да ми сигнализират нещо и аз станах от леглото погледнах през прозореца и видях летяща чиния.

Опитах се да фокусирам погледа си, да не би да си въообразявам и се опитах да я запомня как изглежда. Спомням си, че си помислих как ще кажа на приятеля ми и дали ще ми повярва той.

В този момент, нещо излезе от чинията с голяма скорост и почти се заби в стъклото ми. Интересното беше, че аз леко се притесних, но не исках да бягам. Помислих си, че е безмислено и, че ако иска нещо да ми направи, дори и да избягам, пак ще го направи.

За това го гледах с любопитство с глава, наведена надолу, а поглед вторачен в него из под отдолу , да не ме види, че го гледам. Беше едно малко може би 40 см-ово роботче(малко приличаше н на нощна лампа с крака и ръце и там където беше крушката може и камера да е имало, не знам, беше бяло със малко синьо.

Много странно, застана на прозореца и това беше и почна да снима ли... и аз се събудих. Какво ли беше това и тези вибрации, много ясно си ги спомням.И целият ден ми беше супер лошо и гадно , а пък бях спала достатъчно часове,на другия ден се оправих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
starstruck
starstruck
03.06.2011 23:53
Според мен това е доста силен признак за отвличане от извънземни. Да знам, че звучи странно, но е истина. Не е зле да разгледаш и другите признаци и да видиш дали ги имаш! Потърси в гугъл.
0
0