Призрак с кученце

Призрак с кученце
Аз съм на 13 години. По принцип вярвам в мистериозни случки. На скоро баба ми ми разказа, че когато е била малка и и е било зима, тя е отивала да забира нейната приятелка за да ходят на училище.

Докато е вървяла по снега прегърнала раницата си, тя видяла отляво на нея призракът на починалата и баба. Около духът имало малко кученце, което бягало наоколо. След горе долу 1 мин. духът се отдалечил напред и изчезнал като сянка.

Когато разказала това на майка си, тя и повярвала понеже сънувала Богородица (което при нея ставало често)и тя и казала, че ще стане така, че баба ми да повярва в Бог.

От тогава ме е шубе от тъмното. Аз съм гледала и страшни филми де, но не мога да преодолея страха си. Имам чувството, че когато гърбът ми не е допрян до стена,съм в безопасност.

Ако някой има подобен проблем, моля да пише. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 4
50
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
mitko524
mitko524
03.05.2012 14:49
Здравейте аз съм на 14. Когато бях на 13 в апартамента ни се случваха странни неща. Незнам дали имам развинтено въображение, но когато се разхождах в нас усещах, че някой ме следи, ставаше ми студено, изтръпваха ми краката, често сънувах умрели роднини и чувах някой да ме вика и шепне по име. Мама се боеше от дърванието ми, защото кото осетя нещото се стъписвах, свивах на една топка и лягах на земята. Тя се посъветва с прителки и извика Поп (колкото и да ви е смешно). След това това се махна. Но бях много оплашен и ме заведоха на психолог. Той много ми помогна. И вече не ме е страх. Съветът ми е га казвате на роднините си всичко странно, което ви се случва и ако много ви е страх, да помолите родителите си да направят като мама.
0
0
Ети
Ети
09.05.2011 16:14
Сега си спомням, че преди години баба ми ми беше разказала, че нейният баща е срещнал призрак на кученце. Явно не е единствен.
0
0
ЕдинЧовек
ЕдинЧовек
13.03.2011 22:34
Аз пък също не съм кръстен, нито пък вярвам в Бог. И аз съм чувал такива истории, но никога не ме е било страх от тъмното. Според мен е заради Ужасите или просто имаш, как да го кажа, развинтено въображение, като си представяш какво може да ти стане в тъмното. И на мен ми се е случвало, но винаги съм го преодолявал.
0
1
Габриела
Габриела
26.02.2011 15:20
Здравей. И аз съм на 12 и се случват много страни неща. Вярвам в бог, но не съм кръстена и мисля, че като се кръстя всичко ще се оправи, но ме е страх, не знам защо.
0
0
борислав
борислав
19.02.2011 12:12
Здравей, аз съм на 12 години и съм преживявал много неща. Ето ти съвет. Когато усетиш, че има паранормални явления около теб, питай го какво иска. Не искам да те плаша, като внимаваш. Или отиди в църква и вземи тамян, струва стотинки.
0
0