Рязко събуждане

Рязко събуждане
Имам проблем със съня и се нуждая от съвет. Напоследък съм много изморена, но не мога да заспя поне до 2 през нощта и това ме натоварва повече.

Дори когато имам време и си позволя да легна за малко през деня, винаги се намира някой да ми се скара защо съм такъв мързел.

Другото което е, че напоследък все по-често започвам да се будя рязко. Докато сънувам често има момент, в който дори леко да залитна ( помня един път просто стъпих в съня си на ръба на съвсем нисък бордюр) се събуждам от чувството, че падам рязко и се стряскам.

Когато се събудя дишам по-забързано, както когато някой много ме е уплашил, а пулсът ми е учестен. Не мога да разбера какво предизвиква тези резки събуждания.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
мЕГИ
мЕГИ
27.11.2010 20:42
Най - добре отбягвайте да спите, да дремете през деня, а преди да си легнете, пийнете горещо прясно мляко с мед, ще ви подейства приспивно или някакъв чай от мента например с мед. Все пак резултати след седмица поне. Желая ви успех.
0
0
Ели
Ели
27.11.2010 19:55
Буденето рязко все едно падаш и при мен се случваше. Може да е свързано с някакво заболяване. При мен беше от щитовидната жлеза. Ендокриноложката ме попита дали сънувам, че падам. Обяснявам си го с някаква дисхармония в организма, поне така беше при мен.
0
0