Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Желанието се изпълнява ако е вложена обич и добро чувство

Желанието се изпълнява ако е вложена обич и добро чувство

Желанието се изпълнява ако е вложена обич и добро чувство
В живота си, а той е вече 51 години съм убедена, че всяко желание в което е вложена обич, добро чувство и не вреди на друг се изпълнява на 100%.

Но трябва да се знае и още нещо доста същественно. Всеки, който иска изпълнение на желанието си, то трябва да е негово и лично за него, а не породено от видяно или изживяно от други. Това предполага, че ако ти самия си имаш собственна картина за това което желаеш да речем къща, тя не трябва да е къщата на някой твой познат, та дори и къщата, която си я видял в списание или другаде, или ако е точно такава, нека да има някъкъв елемент в който да е твоята душа, същото е и с желания човек, нека той да е в твоето желание, такъв какъвто ти си го желаеш, а не като "прекрасния" приятел, съпруг на твоята позната.

Защото ти си различен човек, този прекрасен синхрон, който ти виждаш в дадена двойка ще е много по-различен ако ти пожелаеш точно такъв да е човека до теб. Мечтай само за синхрона, и нека образа и душата си я изградиш сам/а в представите си-тогава повярвай сам ще се убедиш, колко много по-вече ще получиш.

Никога не желай нещо да притежаваш, защото смяташ, че другите не го заслужават и не им се полага. Всеки получава това, което желае,стига само правилно да си го пожелае. В противен случай самото желание може да се обърне срещу теб или както е казано "ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ,ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ".

Не е грешно ако обичаш и желаеш партньор на други. Просто ако той е точно човека изграден в твоите мечти пожелай го, но никога не трябва да е за сметка на другия партньор. Той също заслужава да бъде щастлив. Просто обмисли и тогава си го пожелавай и то да е така,че твоето желание да сте заедно да не нарани никого. Ще се убедите, че нещата ще се наредят така, че другия партньор да не е в загуба, дори напротив - той или тя ще намери точно в този период своята най-добра половинка. А няма ли наранени, знайте, че желанието ще е напълно изпълнимо и ще сте щастливи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 4
50
41
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Mimistyy
Mimistyy
11.12.2010 20:57
Аз съм момиче на 13 години и мога да докажа, че това което си написала е напълно вярно. Може да съм видяла малко от живота, но и аз имам много сбъднати мечти. Понякога несъзнателно те се сбъдват и чак след време си казвам: Колко исках това, а то дойде толкова лесно. Приятелките ми не вярват, че като си пожелая нещо и много го искам то се сбъдва.
3
0
Valq_Selena
Valq_Selena
05.12.2010 12:39
Щом видах това, веднага си казах, че е много сполучливо. Ще опитам и се надявам, че ще стане. Аз вярвам в подобни странни неща. Приятелите ми мислят, че това са измислици, а аз вярвам и просто не мога да спра.
3
0
:)
:)
23.11.2010 20:24
Много благодаря за написаното. За първи път попадам на кратко и ясно написано - как едно желание да намери своя път за да стане реалност. По принцип, казват какво трябва да се направи и как да се вярва. Но определено трябва да се знае и какво би саботирало желанията ни.
2
0
клео
клео
22.11.2010 18:24
Здравейте. Аз съм Клео и моята приятелка Рики. С нея знаем, че лунната светлина ни привлича към нещо свързано със силите на трите русалки и ние много много, много искаме да сме русалки. В интернет видях много готин експеримент за да станеш русалка и ние ще го направим защото ние най - много искаме да сме русалки, защото си имаме причина за това. И тя е следната: когато сме русалки ще бъде готино и забавно, защото ще можем да избягаме от вкъщи за да плуваме в дълбокият и красив океан, пълен с рибки и красиви морски животни. И това беше всичко от нас. Довиждане, до нови срещи.
0
2
Admin
Admin
22.11.2010 01:21
Много си права, поздравления за хубавата история. Мисля, че това всеки трябва да го прочете и като прави нещо, то да е с мерак.
0
0