Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах приятеля на баща ми и той почина вчера

Сънувах приятеля на баща ми и той почина вчера

Сънувах приятеля на баща ми и той почина вчера
Побиват ме тръпки когато пиша това. На 23ти сънувах, че баща ми беше с приятеля си и жена му. Разхойдаха се, след това тя изведнъж им свали дрехите и на двамата и ги остави досущ голи.

Те се скриха в мазето на нашата къща.Аз отидох на бързо и им занесох дрехи. На приятелят мy дадох бели къси гащ,а на баща ми дадох два чифта гащи, едните червени, другите не си спомням какъв цвят бяха.

А същото време майка ми търсеше баща ми. Но както и да е, днес ми съобщиха, че приятелят мy починал. Много се страхувам за баща ми да не му се случи и на него нещо лошо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
bibi miro
bibi miro
02.09.2010 12:41
Виж какво Десислава, изнеси съня си при другите сънища, не виждам защо си го споделила като коментар. Сложи му и заглавие и така хората ще могат да дадат своите мнения за съня ти.
0
0
Десислава
Десислава
31.08.2010 18:51
Не знам дали, ако пиша точно тук ще получа някакъв полезен отговор и дали някой изобщо ще обърне внимание, но реших да пробвам. В неделя през нощта сънувах много странен сън. Бях с приятеля ми в някакъв тъмен апартамент, който мисля, че беше наш. Имаше буря и ние се опитвахме да сложим на прага на вратата някакви кърпи за да спрем водата. По едно време се появи баба ми, която почина преди около 3 години, беше гола и разстроена. Оплака ми се, че се е удрала по гърдата с нокътя си и го е счупила, а другата ми баба, която си е жива, дай Боже още много години и се скара и и каза, че е трябвало да е по-внимателна. Аз отидох да я утешавам, а веднага след нея се появи на същото място леля ми, която Бог да я прости, почина ноември месец - 2009. Тя също беше разстроена, но не ми каза нищо и не разбрах какво не е наред. Отидох и я прегърнах. Събудих се и приятелят ми започна да ме гушка, но аз го спрях за да се опитам да запомня всичко от съня. Днес реших да поровя малко из нета -да видя какво пише. Не знам дали някой би могъл да ми каже какво значи съня, но моето тълкуване е доста мрачно и дори не искам да го пиша. Пишете, ако имате някакви познания относно подобни сънища. Всичко добро.
0
0
краси
краси
30.08.2010 17:22
Виж, има сънища от Бога, от дявола и от нашето въображение или емоции. Но те съветвам да не се безпокоиш, а да се молиш за баща си. Господ да ви пази.
0
0
galia
galia
29.08.2010 23:56
Благодаря ви.
0
0
bibi miro
bibi miro
29.08.2010 16:59
Не се безпокой. Лошото е минало. Червеният цвят е истина, бялото е на лошо, някой път на смърт. Това, че си ги сънувала голи означава, че ще чуеш лоши думи или вести за тези хора, а именно лошото се е случило на приятеля на баща ти. Успех.
0
0