Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Починалата ми приятелка поиска да и купя рокля за рожденият и ден

Починалата ми приятелка поиска да и купя рокля за рожденият и ден

Починалата ми приятелка поиска да и купя рокля за рожденият и ден
Сънувах пак починалата си приятелка. Бях с нея в голям магазин за дрехи. Попитах я какъв подарък иска.

Тя си избра червена рокля. Облече я веднага. Стоеше и много добре. Тя беше доволна и щастлива от подаръка ми.

Странното е, че тя наистина има рожден ден през август, дори наближава.

Какво ли означава този сън ? Моля, ако някой знае, да ми пише. Възможно ли е наистина да иска подарък ? Какво мога да направя за нея ?

Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
bibi miro
bibi miro
14.08.2010 19:24
Червеното на сън е истина. Трябва наистина да и дариш такава рокля, не е задължително да е червена, цветът в съня ти просто подтвърждава истинноста му. Занеси роклята на гроба й, предай я на някой, който ще я носи. Наречи я на приятелката си, нека човека, който я вземе да бъде с дланите насочени надолу към земята. Така ще се намери при нея.
0
0
Галя
Галя
11.08.2010 16:19
И аз мисля, че трябва да купиш червена рокля. Другия вариант е да е имала някоя любима червена и нейните близки могат да я подадат на някого, за да я носи. Нали знаеш, че като почине човек и му се раздават дрехите.
0
0
илиянка
илиянка
10.08.2010 13:13
Трябва да я купиш и подариш на някой или да занесеш на гроба и роклята.
0
0
жули
жули
10.08.2010 10:06
Аз също съм чувала от баба ми за подобен случай, само че ставаше дума за булченска рокля. Мен тръпки ме бобиват от разказаното, но накратко в съня и казват къде да остави подаръка. Съответният човек е трябвало да чака на една улица, много късно вечерта. Там тя щяла да разбере какво да прави. Тогава минава една камионетка и спира до нея, да я попитат да не се е загубила. Тя хък мък си разказала съня, а те с изумление и казват, че в камионетката возели починало войниче и че на следващия ден е погребението му. Така тя решава и им дава роклята за да я погребът с него. Не съм много сигурна, това е много стара история. Баба ми като беше жива, няколко пъти ми я е разказвала. Не я разказах точно, но в общи линии това ми е казала. Може би това момиче наистина иска да се сетиш за рождения и ден. А как да постъпиш, трябва да питаш някоя стара баба, те са наясно с тези неща.
0
0
radi
radi
09.08.2010 23:06
Здравейте. Това е знак от нея, че иска да и направиш подарък. Купи такава червена рокля и я подари на някого. Наречи я за починалата, така тя ще я получи. Често хората сънуват такива сънища.
0
0
Валя
Валя
09.08.2010 10:58
Разбира се, че трябва да и купиш червена рокля - такива сънища са буквални. Попитай старите хора да ти кажат, как да стигне до нея - да и я подариш - те знаят и гледай да е на датата на рождения и ден.Късмет ти желая.
0
0