Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Повтарящ се сън с жена от друго време

Повтарящ се сън с жена от друго време

Повтарящ се сън с жена от друго време
Сънувах, че бях с група хора. Вървяхме през някакви тунели, коридори, стаи, изкачвахме се и слизахме по стълби.

По едно време осъзнах, че ми е познато и знаех на къде да вървя. Аз и още едно момиче се озовахме в една стая. В нея имаше едно семейство - мъж и жена с три деца.

Децата спяха. Секунди след като влезнахме момичето, с което бях, се изпари, просто изчезна. Жената остана учудена, че аз все още не съм изчезнала. Тогава и двете разбрахме, че причината да не изчезна е в късите панталонки, които носех.

Понеже те били стари, но най- вече заради копчето им. Жената дойде с мен при другите, но те не я виждаха, продължихме да вървим. По едно време една част от групата опита да подведе останалата, но знаех, че това е капан и казах на останалите.

Стигнахме отново до онази стая, влезнах заедно с жената, тя ми подари телефона си за спомен, а аз я попитах дали ще може да се чуваме, тя отговори, че няма да е възможно, понеже се получава нещо, като преплитане във времето.

След това се озовах в микробус на път за вкъщи и разглеждах песните в телефона, който ми беше дала.

Определено сънят ми беше по различен от предишния, но мястото беше същото и семейството, макар, че в предишния сън не се бях срещала пряко с тях.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати