Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Парализиран съм, а до мен привидение

Парализиран съм, а до мен привидение

Парализиран съм, а до мен привидение
На някои от нас, често се случва да виждат фигури до себе си. Дори се случва и тези фигури да ни "задушават". Т.е. да ни държат парализирани, без да ни казват нищо.

Много пъти ми се е случвало. И не само на мен. Правя тази тема, с надеждата, че някой може да разясни феномена, а и да ми каже, защо ми се привиждат светлини и прочие, да не говорим за тресенето на леглото.

Опитът ми показва, че това са най-често заблудени духове, в най-добрия случай, а може би и демони. Пробвах ексорсизъм на предмети на починали хора от апартамента, но не се получи.

Стигало се е и до случаи, когато дори и в будно състояние се движат предмети и се чупят. Напълно трезвени сме били всички. Хм, дори и напълно свежи. Мислел съм си за полтъргайст, но е нещо много по-зле. Преследва ме навсякъде.

Очаквам тук да се пишат съвети за справяне с проблема или методи за пргонване на каквото и да било.

Предварително благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Зара
Зара
11.07.2016 20:09
Извикай Господ Исус Христос на помощ и всичко ще приключи , в Библията са описани много случай на обладани хора , който Бог е излекувал !!! Не се страхувай , а извикай Бог на помощ
0
0
анонимка
анонимка
24.06.2011 11:15
Два пъти ми се е случвала тази парализа и на мен, първия път докато бях в спящо състояние, а втория път беше на скоро, като говорим, че преди това чух някакъв вик в ухото ми.
0
0
АБВ
АБВ
04.03.2011 23:32
Здравейте.
Преди няколко години преживях парализа докато спях. Няма да описвам подробности, от които бях буквално в шок. След време един познат ме заговори на същата тема и реших да се поразровя тук - там. Не след дълго разбрах защо става така. Сега специално за вас намерих кратък материал, от който да се информирате и ако ви е интересно може лично да потърсите още инфо, вместо да се шашкате. Аз лично съм доста любопитна и ми харесва да знам какво се случва.

Сънна парализа /нереално събуждане (Sleep Paralysis/False Awakening)

Множество хора по целия свят са изпитвали състояние на събуденост, но с парализирано тяло, и дори усещане на чуждо присъствие. Някои хора усещат как с тях се съвокуплява друго създание, други хора - присъствие на много наблюдаващи ги създания в стаята им. В предмодерни времена, тези феномени са се тълкували като явяване на сескуални демони сукуба и сукубус, а в модерни времена, от хора склонни да вярват в такива неща - присъствие на извънземни, създания от други измерения, чужди астрални тела и т.н. Сънната парализа е естествено състояние на тялото по време на сън. Нейната функция е да не позволява тялото да се движи по време на сън (за да не се движи тялото заедно с поведението в съня – да се рита и да се маха с ръце, ходене по време на сън, и др.). Понякога хората стават съзнателни докато тялото им е още в сънна парализа. Обикновено това преживяване се нарича фалшиво събуждане, защото изглежда сякаш, че са се събудили, но тялото остава спящо за определен кратък период от време. Тези преживявания обикновено са доста плашещи за хора, които не знаят какво се случва. Обикновено те обезумяло се опитват да помръднат или да се събудят, но изглежда, че нищо не помага. Понякога се получава, като че ли са се събудили, но след няколко минути разбират, че все още спят и сънуват и се опитват да се събудят отново. Възможно е този цикъл на фалшиви събуждания да се повтори няколко пъти. В това състояние страховете са явни (за реалността в това състояние), често хората съобщават, че са видели същества или старици, които се опитват да ги атакуват (по някакъв начин ги плашат). Дължи се на това, че страхът обзема съзнанието на индивида и той е създател на собствените си страхове. Когато човек знае какво се случва, може да управлява емоциите си и да има по позитивни преживявания.


0
0
мария
мария
10.02.2011 08:43
Аз преди време виждах една сянка на мъж, който идваше вечер при мен. Усещах как диша и изстудяване, което почваше от краката ми и продължаваше на горе по цялото ми тяло. Не ме е душело. Сестра ми също каза, че го е виждала, но нея я душеше. Вариантите са 2.
Слагаш си една черна гривна на ръката и всяка вечер слагаш до леглото си една малка чашка с ракия. Когато дойде, първо ще пие от ракията и няма да те закача, пробвай ще се уверишу че е вярно. Ако е същото се казва морава. Не искам да те плаша, но е много опасно. Имаш ли синки по тялото ?
0
0
yavor0705
yavor0705
04.11.2010 21:58
На пръв поглед хора като мен ще кажат, че става въпрос за отвличане от извънземни или влияние на някакви чужди сили. Да, ама не, става дума за състоянието на мозъка. След като заспи човек, мозъкът му взима предпазни мерки за това да не се нараним по време на някои кошмари или нещо такова. Та има случаи и то много, в които човек се пробужда и установява, че е парализиран, това е онзи метод на мозъка (самозащита от себе си). Хората, които най - често страдат от това, казват също, че наблюдават странни силуети край леглото си и даже, че левитират из стаята.! Смятам, че мозъкът ни е изследван много малко и има още много открития да се направят с оглед на това.
0
0
galinpetkov
galinpetkov
26.07.2010 10:23
Благодаря ви за помощта! Ще пробвам сайтчето, дано помогне, ако не - ще пробвам и рационалния начин - без включени електрически уреди.
0
0
Лина
Лина
26.07.2010 10:12
Гледах едно научно предаване специално по тази тема и мнението ми на базата на него е, че няма никакви духове и паранормални същества, а просто всичко опира до стрес. Ами парализата по време на сън?

Учените казват, че това е състояние на мозъка, в което е възможно да настъпят халюцинаций.


Какво да се направи? Ако имате някакви електрически уреди в стаята, която спите включително и телевизор преместете ги-те влияят на съня, като цяло.

По отношение на телевизора-ако толкова мн държите да остане в помещението, където спите - трябва да го изключвате винаги, когато си лягате и го покривайте с някакво покривало.

И ако това не помогне потърсете медицинска помощ.
0
0
грр
грр
25.07.2010 18:40
Или може да се свържеш с някой окултен сайт. Там доста често предлагат безплатна помощ и консултации. Пробвай с тамяна.
0
0