Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Любов, любов и пак тази проклета любов

Любов, любов и пак тази проклета любов

Любов, любов и пак тази проклета любов
Аз сънувах, че бившето ми гадже се връща при мен, при положение, че е женен и аз никога не съм го забравяла.

И като дойде при мен, силно ме прегърна, целуна ме и ме помоли да се върна при него. Аз естествено не го направих, защото сърцето страшно много ме боли и не знам какво да правя.

Това го сънувах онзи ден, а вчера неговата братовчедка ми каза, че е питал за мен и е искал телефонният ми номер.

Не знам какво да правя. С всеки изминал ден се побърквам и от 21.06.2010 г. (тогава се ожени) няма ден, в който да не плача или да не се сещам за него.

Много ви моля, помогнете ми. Кажете ми как мога да го забравя. Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Лина
Лина
16.07.2010 11:17
Не се заблуждавай. Той е направил своя избор и това не си ти. Колкото по-бързо го приемеш, толкова по-бързо ще го забравиш и ще продължиш напред. Била съм в подобно положение. Половин година не станах от леглото. Единственотоq което правих е да плача. Бях разбита. Много исках да се върне при мен, докато не си зададох въпроса, дали искам да съм с човек, който ми е причинил това. Отговорът е не, исках да съм с човек, който да ме обича истински, а не само да си губи времето с мен и мисля, че го намерих. От 9 години съм омъжена, засега не ми е дал повод да се съмнявам в него. Прави всичко за семейството, повече от това няма какво да желая. Срещай се с хора, не се заседявай вкъщи и на твоята улица ще изгрее слънце.
0
0
Ивка
Ивка
16.07.2010 09:24
Това, което мога да кажа, е че сънищата на човек често са изява на собствените му желания. Сънувала си този красив сън, защото може би това са твоите истински мечти, след като го обичаш толкова, а той се е оженил. И си права като искаш да го забравиш - това ще е най - доброто решение за теб и за него. След като е създал брак, значи той е изяснил бъдещето си, но остава и ти да направиш същото. Потърси любовта си някъде другаде, все пак не изключвам възможността той да реши да се срещате тайно, но това ще те въвлече в още проблеми. Онова, в което съм се убедила аз самата е, че времето лекува наистина всичко. Опитай се да се отдалечиш от мислите, от спомените, от абсолютно всичко, свързано с него. Не си прави илюзии. Докато ти се обливаш в мъка по този мъж, с когото явно нямаш бъдеще. Може би някъде отвън, където дори не подозираш, има човек, който те чака с отворени обятия и би те обичал толкова, или дори повече, колкото ти обичаш този омъжен мъж, който се опитваш да забравиш. Трябва да се опиташ да бъдеш силна, да не поглеждаш в миналото и лека полека да продължиш напред.
0
0