Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Как да се разделя с гаджето си

Как да се разделя с гаджето си

Как да се разделя с гаджето си
Преди няколко месеца се запознах с едно момче. След време се опознахме и станахме гаджета.

Но той се държи много странно и започна да ми става скучен. Един ден отидох на почивка със семейството ми в Гърция. Там последните 3 дни прекарах страхотно.

По принцип ние бяхме 3 семейства, но дойде и 4-то. Това семейство имаха син на 15. С него непрекъснато се дразнехме. Направо не можехме да се понасяме. Тъй като аз съм руса, той само ми казваше 'ти руса ли беше'. Постепенно той започна да се държи добре, искаше да ходим по плажа само ние двамата, но все пак нещо не беше наред. Макар той само да ме разсмиваше и си прекарвахме невероятно.

Мисля, че осъзнах че го харесвам, но той може би не ме харесваше. Не съм сигурна, аз му казах какво чувствам, а той каза само, че го интересува, но иначе нищо друго. Но винаги се закачаше, говореше ми мило, казваше ми сладкиш, мила, сладка,но все пак си мисля, че не ме харесва...И така заключението е, че си имам гадже, но харесвам вече друго момче...

А Денис (гаджето ми). С него скъсахме преди това 3 пъти и сега само го лъжа, а не искам да е така.

Може би просто искам съвет как да се разделя с гаджето ми, защото иначе ми е доста гадно. Изразете мнение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
маги
маги
02.08.2014 14:12
Раздели се с гаджето си и се остави на течението, за са видиш дали ще се получи с новата любов
0
0
pinnk
pinnk
24.01.2010 18:43
Щом ти е смешен, ми обясни, ако има подобрение. Пак станете гаджета.
0
0
severina ilcheva
severina ilcheva
14.09.2009 09:48
Може би за теб е най - добре да останеш известно време сама. Да обърнеш повече внимание на себе си и каквото стане. Със старото ти гадже нищо няма да е сигурно. Остави всичко така, но недей да го лъжеш. Успех.
0
0
някой
някой
13.09.2009 12:32
Най - добре му кажи истината и останете приятели, няма смисъл да се лъжете. Кажи му просто, че не го чувстваш като гадже вече и е по - добре да сте приятели. Човек като е откровен понякога си спестява много работи. Успех.
1
0