Буря

Буря
Както си стоя вкъщи и по едно време започна да духа силен вятър. Аз излязох навън и видях, че всички хора бягат на посоки и се почудих какво става.

Видях, че вятърът се засилва и започнах да бягам като всички останали. Бягах, бягах и се озовах чак на една магистрала, цялата с покъсани дрехи и разрошена коса.

А бурята ме следваше и унищожаваше всичко по пътя си. По едно време се сетих, че някой ми беше казал, че по един път някъде си, стръмен път, имало някакво си село, ама там хората били много зли, обаче било най- безопасното място за такива бури.(бях го чула в съня си от някой).

И намирам аз това село и слизам по пътя, и там намирам хора, които дори не ме забелязват. Но едно момиче ме видя и си поговорихме, а после дойдоха нейни приятели и започнаха да си бъбрят за нещо си.

След това решиха да ме измъчват. Завързаха ме с едно въже и ме дърпаха с една кола. И още много гадории. По някакъв си начин успях да се измъкна, но те ме молеха да остана, че щели да се отнасят добре с мен и др.

Аз вече супер изтормозена ги гледам и се чудя. Замислих се и се събудих. Но беше забавно като във някакъв филм. Имаше дори и музика на по - напрегнатите моменти.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати