Внезапна буря

Внезапна буря
Този сън се повтаряше 3 пъти миналата година, но се случи и тази вечер:

Аз съм с баба ми и братовчедка ми в парк, където има деца и пързалка. Аз се качвам заедно с братовчедка ми и изведнъж всички деца изчезват, включително и тя и аз съм на върха на пързалката и тя се преобръща надолу, а аз си пукам главата, но никой нищо не прави - няма никой около мен.

Небето е ясно и слънчево, но страшно горещо. Изведнъж баба ми се появява и сякаш въобще не забелязва раната ми, но аз не плача. Тя ме хваща за ръка и отиваме към главната улица.

Тя изведнъж се превръща в китайска - с китайски лампи и само разхождащи се и говорещи китайци. В дъното се вижда някакво създание с кървасяли очи, без кожа, само кости, имаше и рога - точно като Дявола! Изведнъж той ме поглежда и се усмихва - има само един златен зъб. Почва да смее много зловещо и изчезва.

Изведнъж аз отново съм сама сред пустата улица и едър дъжд почва бързо да вали. Такава буря не съм виждала през живота си, нямаше нито гръмотевици, нито светкавици.

Аз понечих да се скрия в един ресторант при баба ми, която видях, но това зло създание ми попречи и каза, че никога повече няма да я видя.

(Баба ми е жива и до днес!!)

От миналата година, когато този сън се повтори 3 пъти започнах да правя много лоши неща... Лъжех страшно много за глупави неща, които не са от голямо значение.
Не знам какво означава...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Добър помощник
Добър помощник
19.06.2013 13:05
Нищо страшно и ненормално не ти се случва. Това е обикновено демонско нападение срещу теб в съня ти. Демоните искат да те уплашат, за да те накарат да търсиш мистични и окултни обяснения, и влезеш в контакт с тях. Хубавата новина е, че засега ангелите успешно отблъскват демонските атаки, щом не усещаш някакви странни неща, когато си буден/на.

Вземи си светена вода от църквата и наръси у вас, особено леглото си. Купи си сребърно кръстче, занеси го на свещеник в църквата да ти го освети и денем си го носи, а нощем го окачвай близо до леглото си. Когато го слагаш и сваляш, го целувай и казвай кратка молитва.

И едно много сериозно предупреждение. Щом демоните така упорито те нападат, значи им се виждаш "перспективен/на" - т. е. склонен/на да вършиш злини. Ангелите засега упорито те защитават (образа на баба ти). Това по принцип е хубаво, но ако бяха сигурни, че имаш достатъчно добродетели, щяха да те оставят да се оправяш сам/а.

Постарай се да станеш по-добър/а. Това ще отчае демоните и те ще отидат да плашат и развращават някой друг.
0
0
miss981
miss981
15.06.2013 16:26
и аз си нямам и на идея но ме кефи името ти :д
0
0