Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Аз, Луцифер и Антихриста

Аз, Луцифер и Антихриста

Nephilim91Nephilim91Новак
Аз, Луцифер и Антихриста
Историята ми почна един следобяд в детската градина. Бях се събудил и чух два гласа. Те ми казаха ти си паднал ангел и има църква, която така и не разбрах какво се иска от мене да направя за нея. Аз отговорих като съм паднал ангел докажете го.

През целия процес исках да видя ада но единия от гласовете ми каза добре но после да не съжаляваш. И така отпуснах се и душата ми заедно с ангела ми пазител заедно тръгнах ме и Исус беше с нас. Вървях ме през постиня возих ме се в лодка която прекарва мъртъвци бях малък и любопитството ми ставаше все по да искам. На края стигнахме до 1 врата която беше охранявана от двама ангели.

Ангела ми пазител говереше през цялото време на местата и съществата по-пътя който извървяхме и стигнахме ада като се отвориха портите се чу силна музика и виждах нещастни хора как демоните ги бият и наказват ангела ми пазител ми говореше нещо но любопитството не спираше да ме човърка. Видях Иисус как се покланя на Луцифер и той като ме видя веднага отпрати Исус демоните ме осетиха. И тръгнаха да ме гонят бягайки и криеики се ме хванахар.

Заведоха ме при Луцифер но преди да отпрати ангела ми пъзител ми каза да нея гледам в очите 4 демона ме държаха и Луцифер ми каза че сме приятели и аз нали малък бях повярвах а преди това за да стигна до ада казах на Ангела пъзител и Исус да им помогна и така държаха ме и ми казаха че не ми е дошло времето и така ви каза Луцифер без да знае че помагам на Бог ми каза нещо и аз му казах.

Тук съм да ви освободя и той ми каза поклони се ти или синът ти ще командват мойте армий и каза на един върколак ти ще го следиш какво прави. И така ме направи антихриста това е моята история на 28 години съм и това проклятие е с мене 28 години можете ли да ми помогнете! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
19.08.2019 13:16
имаш стил на изразяване на завършен психопатичен социопат
0
0
Потребител#186305
ангелите определено не са били с теб в училище...тъжно...
2
0
Анонимен
Анонимен
15.08.2019 00:07
На 28 год, с този правопис и Луцифер няма да ти помогне...даже сигурно не си и на 28, ами някакво 11 год лапе
2
1