Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Кармична връзка ли е това?

Кармична връзка ли е това?

Кармична връзка ли е това?
Здравейте! Случвало ли ви се е да видите някой непознат човек и сякаш да ви удари ток? На мен ми се случи. Изпитвам безумно привличане към един човек. Щом го зърна и нещо в мен се надига. Някакви силни емоции и започвам да плача. Ужасно се чувствам когато не мога да го видя. Мъчно ми е. Изпитвам физическа болка, но душата ми се радва. . . толкова е странно и непоносимо в същото време. Сякаш усещам често неговия специфичен мирис и имам чувството, че е около мен. . . също имам нещо като дежа вюта с него под формата на сънища. . . Аз вече си мисля, че това е кармична връзка. Нямам друго обяснение. Но всички тези силни емоции много ме изморяват. . . . След първата ни среща се чувствах като блъсната от влак. Не знаех къде се намирам, разтърси ме силно. . . . Пи принцип съм спокоен човек, но не знам дали ще имам сили да издържа на тази емоционалност. . . Моля дайте ми някакъв съвет или някой ако има идея какво се случва. . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#242037
Изяснете си какво означава карма. Произходът на думата идва от "karman" или "kwer" от санскрит означава - действие, създавам , правя. Бъркате понятието със сродни души или пламък близнаци. Вашата ситуация по близка до описанието за среща с пламък близнак.
Кармичният партнъор не е вашата сродна половинка и любовта на живота Ви, а този, който изпълнява изкупителната позиция на урока, който не сте и трябва да научите. Сиреч да поправите грешките си от миналото. Това е кармата - причинно-следствена връзка. Всяко ваше действие е причина за събнитията в бъдещето Ви. Ако сте сторили някому лошо и сте го наранили в миналото, ще срещнете и ще се обвържете с кармичен парнтъор, който независимо от добрите намерения или чувства ще се отнесе с Вас по начина, по който Вие сте се отнесли с друг в миналото или настоящето. Така работи законът. Ако не е любовен парнъор може да е приятел. Оттам идва и сентенцията " Не прави никому онова, което не искаш да направят на теб."
Същото се отнася за евентуално миналите Ви животи ако приемем , че сте имали такива. Настоящият е за балансиране на кармата от предишните ни и начина по , който сме живяли.
Има медитации за освобождаване на тази енергия и съответно да изпратите положителна на човека , за когото пишете.
Може да се обърнете и пишете на Нели Конуей за съвети?
Но според мен няма как да спрете това чувство. Точно това е да изпиташ истинскa любов. Да си като блъснат от влак. Неслучайно казват в такива случаи "Гръм и мълнии". Ако изпитвате приятно чуство не виждам причина да се лишавате от него.
Тaка или иначе мозъкът не разпознава степента на чувствата. Любовта също е болка. Дали ще определите дадено чувство като приятно или неприятно зависи само и единствено от Вас. Медитациите могат само да Ви освободят от тях и да изпитате чувство на отдаване и приемане на положителна енергия отвътре навън и съответно отвън навътре.
1
0
g_g
g_g
13.12.2019 00:46
Здравейте.Преди повече от година съм писала тази история.Занимавам се с йога от година с йога ,поради тази причина ,но и поради здравословни проблеми,които се появиха, не знам дали причината е същата.Почти успях и да приема всичко случващо се....но отношенията ни нямат развитие, стоят си така неясни ,поради колебливостта или нежеланието на отсрещния човек.Но честно казано усещам,че вече идва края дали ще е за добро или лошо не знам.Дали края ще е хубав с Него или с някой друг и това съм приела...и все пак не знам как бих обикнал друг човек ..как ще създам семейство с друг ,но времето минава и това ме плаши....Исках да го споделя просто...
3
0
Потребител#231728
Разваляне на магия,гледане на карти таро,восъколеене,уроки,талисмани,амулети,защити,предпазване от негативна енергия,религия,мистика,проклятие,страх-тел 0882 355 306 Шамана.
0
0