Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Извратен, страшен сън

Извратен, страшен сън

Извратен, страшен сън
Здравейте! Тази нощ сънувах два много странни съня, ако може някой да ги разтълкува. Така, от първия не помня много, само че имах някаква дарба да виждам мъртви и да говоря с тях, така видях *живата* братовчедка на баща ми, беше се самоубила със свръх доза в една празна стая, каза ми нещо, но не помня, видях и още мъртви хора. . Събудих се и пак заспах.

Втория сън беше по странен. Сънувам, че съм на работното ми място и шефката ми ми ме праща да проверя един магазин, аз съответно почвам да го търся и часове наред не го намирам и накрая решавам да питам едно младо момиче Русо *не я познавам, нито съм я виждала * тя ми отговаря, че магазина е отдавна затворен *мястото беше занемарен пазар, който за първи път виждам * така се запознах с момичето заговорихме си, в този момент шефката ми ми звъни, и ми каза да се прибирам и докато и затворя пред мен стоеше непознатото момиче с мъж които държеше да ни снима двете, даде ми шапка малка, плетена френска и започна да ни снима, и аз се усещам, че не ме снима за спомен, а за да ме отвлекът в порно индустрията, съответно почвам да бягам, и влизам в някакви празни стаи, тъмни, като лабиринт от една, в друга стая и те ме гонят и накрая ме хващат и се събудих. . . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Барни
Барни
14.05.2018 22:51
Това е сън,всичко е наред.
Пък и в порно индустрията ако искат да те отвличат поне си красива :Д
Живей си живота спокойно и не приемай сънищата,чак толкова навътре.
0
0
Александър ◢◤
Отвличане - прочетох, че ако се сънува такова нещо (че те отвличат) означава, че си попаднал/а в неподходяща компания. Също, че трябва да направиш промени на средата си. Относно първия сън - ако сънуваш мъртъв роднина - значи, че опитва да те предупреди за нещо, което ще се случи, второто тълкуване - да се пазиш от познати и приятели (нещо като във втория сън, но не точно). Просто се успокой. Както каза момичето преди мен, може промените да са за добро. Бъди спокойна. :)
0
0
Пламена M.
Пламена M.
16.04.2018 17:40
Много е заплетено. Знам само, че нещо ще ви се случи, но не знам какво. Може би няма да е толкова хубаво, колкото би ти се искало. В същото време знай, че промените винаги носят нещо по-добро.
0
0