Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Колкото повече обръщам внимание на предчувствията, толкова по-силни стават

Колкото повече обръщам внимание на предчувствията, толкова по-силни стават

Колкото повече обръщам внимание на предчувствията, толкова по-силни стават
Здравейте! Искам да споделя с вас нещо което ми се случи тази седмица. Беше вечер и се прибирах към нас и докато вървях все едно някаква невидима стена изникна в дясно от мен и не можех да вървя на там. . можех само отляво, след това можех да вървя само отдясно все едно нещо ме насочваше и в следващия момент от лявата ми страна се задаваше човек с кучето си, като аз продължавах да вървя отдясно и когато приближиха кучето се опита да ми скочи.

Когато по-късно се видях с приятеля ми му разказах и той на шега каза хвани ми ръката и ми предскажи нещо и аз му отговорих че не мога да правя такива неща, но той настоя и го направих. В началото не усетих нищо, но след няколко секунди усетих болка и му казах да си пази дясната ръка, понеже държах нея и реших че е нещо свързано с ръката му. Той се засмя и каза че няма нужда, защото нищо нямало да стане и аз оставих нещата така, но на следващия ден започна да го боли кръста даже ходи на лекар горкия и след това аз свързах нещата ( кръста му с болката която усетих докато му държах ръката).

На следващи ден имах много силно и лошо предчувствие, но реших да го игнорирам, просто защото и преди съм имала предчувствия и колкото повече му обръщам внимание толкова по-силно става. Игнорирах го но то продължаваше да се усеща докато на следващия ден не ми се обадиха и не ми каза че дядо ми е приет в болницата. Та да ви питам някой друг да има такива предчувствия, как ги различава дали са добри или лоши и общо взето как се появяват. Благодаря предварително !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Mia
Mia
07.03.2017 22:40
Мисля, че ако обръщаш внимание на предчувствията си и наистина стават все по-силни ще развиеш нещо много специално. Но това е нещо на което не всеки е готов да се отдаде. Може би трабва да помислиш над това и да решиш да го развиеш или да полагаш големи усилия да го игнорираш..
0
0
miglena
miglena
23.12.2016 12:45
За момента нещата, които разказваш, изглеждат като чиста проба съвпадения. Опитай следващия път да не игнорираш чувството, а да го анализираш и, ако можеш, да предотвратиш това, което ще се случи.
3
0