Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Започна да ме ревнува от всеки, с когото говоря!

Започна да ме ревнува от всеки, с когото говоря!

Започна да ме ревнува от всеки, с когото говоря!
Здравейте, аз съм на 14 години и имам гадже с него вече сме заедно близо 5 месеца, като цяло сме имали много проблеми, но винаги сме се оправяли, много пъти сме искали да се разделим, но винаги всичко се оправя някак и. . . така все още сме заедно. В последно време приятелят ми стана много ревнив, (и двамата сме от един и същи клас)смята, че не му обръщам достатъчно внимание, започнахме да се караме доста по често.

Тъй като аз си имам нещо като най-добър приятел, той започна да ревнува и от него, горе-долу от всяко момче с което си говоря . Опитах се да поправя това, но нещо не ми се получава, опитах да поговоря с него, но той просто ме игнорира(тук ще отбележа, че беше чрез социална мрежа).

Виждам, че се опитва да ме кара да ревнувам започва да си говори с други момичета , може би е нормално, вече не знам какво да правя, дали да му се извиня (не че не съм го правила ), дали да скъсам с него, той все още твърди че ме обича. . . .

Знам, че някой от вас ще им се стори, че това са пълни глупости и, че аз още съм малка(така е ), но въпреки всичко ще се радвам ако някой ми помогне, благодаря за разбирането предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Кристина Черникова
Попитай го къде точно е проблемът и му обясни, че не искаш да продължаваш тази връзка, ако той ще се държи толкова тиранично. Ако не се промени, не се колебай да го зарежеш. За каквото ти е да си с някой, който ще те тормози и стресира. Момчета бол, все ще си намериш друго гадже.
2
0
maria
maria
30.10.2016 15:28
Поколението тотално се е повредило вече от 12-14 годишни почвате да се занимавате с гаджета болен народ просто ...
А моя съвет е скъсай с него,защото той те задушава с неговата ревност,ако не е още много скоро ще те задуши и сама ще го разкараш. Намери си друго момче,това,че сте гаджета не те прави негова собственост.
13
0