Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Що е то да си тинейджър в 21 век?

Що е то да си тинейджър в 21 век?

редакция:
Що е то да си тинейджър в 21 век?
Значи да се открием малко и да се осъзнаем. Какво печели едно момиче като къса с момче и след тва ляга в леглото на двадесет други?

Какво печели едно момче, което го е ударил хормона и иска да се е*е на 15 годишна възраст?
Какво печели момичето, което има връзка с някой, който ги сменя като му писнат?
Нищо и това е !

Цитирам "В днешно време ако намериш свястно момче ще е 1 на 5 хиляди", "Малолетни к*рвички на 12 си снимат задниците, а п*далчетата се татуират и пиянстват на 14". Еми да това е реалноста (2016г. 21 век). Дрога, трева, алкохол и цигари. В изобилие за всеки желаещ, стига да си плаща.

После защо момичетата са безплодни и нямат възможност да си родят деца и да ги отгледат. Как ви се струва, да гледате дъщеря си, която е на 15, да се облича като двадесет годишна проститутка? Полички под задника едва закриващи бръснатата катеричка, в готовност някой с "голям (надарен)" да ги заговори Изразявам пълните си възмущения от заобикалящата ме среда, трудно е да се открие нещо естествено в тези дни.

Е, намерих си къде да споделя какво ми е в главата. Между другото аз съм почти на 16 (шестнадесет) години, ако ви е любопитно. С това се сблъсквам както аз, така и повечето като мен тинейджъри всеки ден. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Лилия
Лилия
Естествено, че резултатът ще бъде такъв. Деца на шест години започват да слушат чалга и да подръжават на това, което виждат по телевизията. Пример за това мога да дам със малката ми сестра, която още на пет годинки започна да пее разни просташки песни, които най- вероятно е чула във детската градина от някое дете, тъй като родителите ни са ни забранили да пускаме подобна музика и никой у дома не я учи на това. Разбира се, ние й казахме да престане и тя спря. Този процес на оглупяване започва още от ранна детска възраст и жалкото е това, че много родители не правят нищо по въпроса. Вярно е, че винаги е имало така наречени к*рвички, но със всяка изминала година става все по- зле. Това е глобален проблем, който се забелязва навсякъде, а не само в България. Хубавото е, че за някои това е само една фаза, която преминава с навлизането в реалния свят. Нищо не можеш да промениш, само гледай да се развиваш и не се нервирай заради такива индивиди. Има много хора, които мислят като теб, дори и да не си личи.
24.07.2018 12:38
1
Анонимен
Анонимен
Здравейте, аз съм на 40 г. Когато бях на вашите години- ние също имахме ку_ви. Имало ги е и по на майка ми времето. Споко, нещата продължават!
15.06.2018 16:30
1
Zlatomira Anastasova
Zlatomira Anastasova
Страхотна статия, поздравления!!! И аз като теб винаги съм разсъждавала така и продължавам,когато бях на твоите години нещата не бяха толкова зле, но колкото повече пораствам, толкова започвам да забелязвам че подрастващите (10-18 години)са под всякаква критика. Забелязвам агресия, перверзност и неграмотност на тези малки деца, и се запитвам къде са тези родители, не забелязват ли че нещо се случва с техните деца. Няма го едновремешния страх и респект към по-големите, няма човечност и с всяко ново поколение ние погребваме човешкото в нас и ще се превърнем в някакви други същества без емоции, принципи, ценности и лоялност!!!
27.09.2016 11:54
7
Пламена M.
Пламена M.
Това е характерно за повечето училища днес...Дано когато пораснат, поне половината от тях се осъзнаят. Но, наистина, когато завършиш и вече имаш избор с кого да общуваш, нещата ще се променят коренно.
22.09.2016 17:00
11
1
Барни
Барни
Хубава статия
22.09.2016 00:27
11
2
Dani
Dani
Въобще да не ти пука, докато влезеш в университет и в реалния свят се дръж и не падай духом! Много жалко, че такива като теб са толкова малко, лошо е, че с всяко следващо поколение ще става по зле.
21.09.2016 10:02
16
8
maria
maria
Ти си много мъдър човек наистина ли си на 16 години? Ако е така ти си гордост за родителите си! Да прав си всичко е извън контрол учениците се държат като студенти това е факт! Тука на скоро минавахме с една приятелка и видяхме момченце което е втори клас и го видяхме с цигара и като ни видя я скри!
Защо децата искат толкова много да пораснат? Ти си различен човек и ще си платиш затова по принцип ние различните много страдаме,защото мислим различно! А обществото не понася различните напротив дори ги отблъсква и отхвърля от всякъде! Вече съм завършила но докато ходих на училище се чувствах като в затвор защото слушах постоянно за дискотеки и секс и момчета други теми приятелките ми,просто нямаха! Когато се депресираш и си помислиш че си сам се огледай НЕ СИ САМ и аз като теб се дразня на нещата които изреди.
20.09.2016 19:23
12
1
Покажи всички подкоментари