Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Що е то да си тинейджър в 21 век?

Що е то да си тинейджър в 21 век?

Що е то да си тинейджър в 21 век?
Значи да се открием малко и да се осъзнаем. Какво печели едно момиче като къса с момче и след тва ляга в леглото на двадесет други?

Какво печели едно момче, което го е ударил хормона и иска да се е*е на 15 годишна възраст?
Какво печели момичето, което има връзка с някой, който ги сменя като му писнат?
Нищо и това е !

Цитирам "В днешно време ако намериш свястно момче ще е 1 на 5 хиляди", "Малолетни к*рвички на 12 си снимат задниците, а п*далчетата се татуират и пиянстват на 14". Еми да това е реалноста (2016г. 21 век). Дрога, трева, алкохол и цигари. В изобилие за всеки желаещ, стига да си плаща.

После защо момичетата са безплодни и нямат възможност да си родят деца и да ги отгледат. Как ви се струва, да гледате дъщеря си, която е на 15, да се облича като двадесет годишна проститутка? Полички под задника едва закриващи бръснатата катеричка, в готовност някой с "голям (надарен)" да ги заговори Изразявам пълните си възмущения от заобикалящата ме среда, трудно е да се открие нещо естествено в тези дни.

Е, намерих си къде да споделя какво ми е в главата. Между другото аз съм почти на 16 (шестнадесет) години, ако ви е любопитно. С това се сблъсквам както аз, така и повечето като мен тинейджъри всеки ден. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Лилия
Лилия
24.07.2018 12:38
Естествено, че резултатът ще бъде такъв. Деца на шест години започват да слушат чалга и да подръжават на това, което виждат по телевизията. Пример за това мога да дам със малката ми сестра, която още на пет годинки започна да пее разни просташки песни, които най- вероятно е чула във детската градина от някое дете, тъй като родителите ни са ни забранили да пускаме подобна музика и никой у дома не я учи на това. Разбира се, ние й казахме да престане и тя спря. Този процес на оглупяване започва още от ранна детска възраст и жалкото е това, че много родители не правят нищо по въпроса. Вярно е, че винаги е имало така наречени к*рвички, но със всяка изминала година става все по- зле. Това е глобален проблем, който се забелязва навсякъде, а не само в България. Хубавото е, че за някои това е само една фаза, която преминава с навлизането в реалния свят. Нищо не можеш да промениш, само гледай да се развиваш и не се нервирай заради такива индивиди. Има много хора, които мислят като теб, дори и да не си личи.
1
0
Анонимен
Анонимен
15.06.2018 16:30
Здравейте, аз съм на 40 г. Когато бях на вашите години- ние също имахме ку_ви. Имало ги е и по на майка ми времето. Споко, нещата продължават!
1
0
Zlatomira Anastasova
Zlatomira Anastasova
27.09.2016 11:54
Страхотна статия, поздравления!!! И аз като теб винаги съм разсъждавала така и продължавам,когато бях на твоите години нещата не бяха толкова зле, но колкото повече пораствам, толкова започвам да забелязвам че подрастващите (10-18 години)са под всякаква критика. Забелязвам агресия, перверзност и неграмотност на тези малки деца, и се запитвам къде са тези родители, не забелязват ли че нещо се случва с техните деца. Няма го едновремешния страх и респект към по-големите, няма човечност и с всяко ново поколение ние погребваме човешкото в нас и ще се превърнем в някакви други същества без емоции, принципи, ценности и лоялност!!!
7
0
Пламена M.
Пламена M.
22.09.2016 17:00
Това е характерно за повечето училища днес...Дано когато пораснат, поне половината от тях се осъзнаят. Но, наистина, когато завършиш и вече имаш избор с кого да общуваш, нещата ще се променят коренно.
11
1
Барни
Барни
22.09.2016 00:27
Хубава статия
11
2
Dani
Dani
21.09.2016 10:02
Въобще да не ти пука, докато влезеш в университет и в реалния свят се дръж и не падай духом! Много жалко, че такива като теб са толкова малко, лошо е, че с всяко следващо поколение ще става по зле.
16
8
maria
maria
20.09.2016 19:23
Ти си много мъдър човек наистина ли си на 16 години? Ако е така ти си гордост за родителите си! Да прав си всичко е извън контрол учениците се държат като студенти това е факт! Тука на скоро минавахме с една приятелка и видяхме момченце което е втори клас и го видяхме с цигара и като ни видя я скри!
Защо децата искат толкова много да пораснат? Ти си различен човек и ще си платиш затова по принцип ние различните много страдаме,защото мислим различно! А обществото не понася различните напротив дори ги отблъсква и отхвърля от всякъде! Вече съм завършила но докато ходих на училище се чувствах като в затвор защото слушах постоянно за дискотеки и секс и момчета други теми приятелките ми,просто нямаха! Когато се депресираш и си помислиш че си сам се огледай НЕ СИ САМ и аз като теб се дразня на нещата които изреди.
12
0
--
--
21.09.2016 04:55
Да на 16 години съм, но да си ралзичен не винаги е лошо :)
Различните не са малко и се открояват, така рано или късно се завързват взаимотношения като приятели или нещо повече. Иска им се да порасната за да станат неуязвими от родителски контрол, но не осъзнават какво ги чака след "скучните" училищни години. Който не е внимавал ще си пати. Доста често хората са ме мислили за 19 годишен, из сайтове (български/английски), предполагам заради правописа или начина на построяване на изреченията.. Нямам представа :D И благодаря ти. :)
11
0