Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Краят на света иде! Сънувах го!

Краят на света иде! Сънувах го!

Краят на света иде! Сънувах го!
Аз съм от Америка майка ми е известна Гадателка на бъдещето , една вечер се събудих на непознато място за мен на огромна табела пишеше БЪЛГАРИЯ навлязох в границите а там целия народ се бе хванал за ръце не разбирах какво стана и за това попитах а една прегърбена старица ми каза че очакват своя край. Баба Ванга е Роднина на Моята Майка тя каза че Аз ще бъда тази която ще предскаже кога ще бъде края на света нито ще бъде ударена от метеорит нито ще бъде унищожена от Вулкан. . . От тогава всяка вечер сънувам че БЪЛГАРИЯ ще бъде погубена от поредица от Земетресения изведнъж ще започне да изригват от земната почва горещи гейзъри ще бъде унищожен целия български народ. . .

Също така сънувах, че в последните минути на последните умиращи българи ще се яви Исус и ще ги Пресели на друг континент. . . Тези хора ще бъдат едва 15 човека. . България ще бъде заличена от картата а оцелелите няма да си спомнят че са българи тези 15 човека ще бъдат разпръснати случва се точно на България защото Бог се яви в съня ми и ми каза че българския народ никога не е благодарен от това което има и винаги алчнее за още. . 2-рото което ми каза е че Ще изпрати 1-седмица преди края на света знак който ще видят всички българи този знак ще растърси българия знака е че всички животинки че умрат а в Градовете Перник, Бургас, Варна, Созопол и Габрово ще настъпи глад. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
анастейжа роуз стийл
анастейжа роуз стийл
22.06.2016 19:19
престани и стига
0
6
spirithunter
spirithunter
22.06.2016 16:23
Здравейте!Искам да Ви кажа,че всичко,за което Аби казва НЕ е никаква измислица... Не се надявам да ми повярвате,Но аз притежавам нечовешка сила...Бях едва на 6г.,когато ръцете ми засияха с ослепителна бяла светлина.Помислих си, че полудявам,че си въобразявам.Но тогава пред мен се яви ангел с искрящо бели крила.Аз изтръпнах,почувствах как душата ми се прочисти.Точно тогава ангелът ми подаде ръката си,защото избрах доброто.Усетих силата,с която ме дари.От тогава знам кое е ИСТИНАТА!!А истината е една...хората са неблагодарни,нечовечни,изпълнени с омраза. Затова Бог рано или късно ще ги накаже по един или друг начин.
3
8
Пламена M.
Пламена M.
22.06.2016 17:03
Това е страхотно, но защо решихте, че точно България ще пострада???
5
1
Пламена M.
Пламена M.
21.06.2016 15:11
По-измислена глупост не бях чела. И какво - ще настъпи глад за една седмица, а след това се започва с вулканите. Прочети пророчествата именно на баба Ванга, която твърдиш, че ти в роднина - явно не си го правила до момента. Тя вещае подобно бъдеще ИМЕННО за Америка, където си ти. Новопророците рядко се оказват истина, за сметка на фактът, че всички предсказания на старите се сбъдват до едно ;)
13
5
Потребител#156422
Именно, Ванга кога е казала това за ВУЛКАНИ във България!?
Тя каза товав за америка....
10
6