Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах че участвам в Xfactor

Сънувах че участвам в Xfactor

Сънувах че участвам в Xfactor
Това е е един мой сън. Беше много реално. До сцената имаше малко, приветливо студио в ярки цветове - червено, жълто. Наближаваха финалите. Шепата останали участници бяха там, както и журито което каза, че едно от момичетата ще отпадне. Бяхме останали 2 момичета бяхме аз и едно непознато - мисля, че името и беше Надежда, на около 16 години, облечена в черно кожено яке. Имаше буйна и къдрава коса, морковенооранжева, със златисти оттенъци. Аз от своя страна бях облечена в черна рокля, малко над коленете. Та двете с Надежда бяхме напрегнати. Оказа се, че тя ще отпадне. Аз избухнах в сълзи от радост, че отивам на финал, а и Надежда бе щастлива за мен. Стиснах ръката й с думите:, , Ти беше достоен съперник" и се прегърнахме. Помня също, че бях гримирана - бледа основа и смолисточерна спирала (а аз не се гримрам), но когато се разплаках той не се размаза. Освен това се виждах в съня си сякаш гледам отстрани. Е, някой може ли да разтълкува съня ми?

- момиче, 12 г.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
lucky.13
lucky.13
30.12.2015 15:26
Благодаря за отговора Мани. Интровертна не смея да кажа, по-скоро леко срамежлива. За самотна - може би да - има от време на време случаи в които съм обградена от много хора и пак да се чувствам сама, защото ми липсват някои близки приятели, а точно с тях вече не мога да общувам, не и на живо. А в училище, в училище ту се сприятелявам, ту ми забиват нож в гърба. Е, разбира се има 4-5 човека, които могат да се нарекат ПРИЯТЕЛИ. А за книгите, неее определено, не си падам по вампири и романтика, за сега предпочитам фантастика, приключенски и малко класика ;)
0
0
мани
мани
22.12.2015 19:36
прекалено си срамежлива да покажеш таланта си и поради това се надяваш като на филмите по някаква случайност някой да те преоткрие или забележи изобщо! Предполагам, че си самотна и леко интровертна. Има време , ще пораснеш и ще се осъзнаеш! Като гледам май си падаш по четенето само дано не са вампирски истории,, че това ще ми е прекалено банално,,, надявам се да не е и джон грийн--това е още по-жалко, защото ще значи, че си отчаяна романтичка, а в днешния свят няма място за хора като нас!

Весели празници
1
2
lucky.13
lucky.13
17.12.2015 18:39
Megi_fo това, че съм сънувала, че съм гримирана не значи, че искам да се гримирам, а го споменавам, защото е необичайно за мен и защото, когато плаках той не се разтече, а това е невъзможно, а за другите детайли просто са ме впечатлили - в крайна сметка пиша това, което си спомням. Най-сърдечни поздрави и светли празници.
3
3
miglena
miglena
17.12.2015 17:06
Гледаш прекалено много това предаване и обръщащ абсурдно голямо значение на маловажни детайли. Купи си черна рокля и започни да се гримираш.
2
2
maria
maria
17.12.2015 16:32
Имаш ли такава мечта да станеш певица / известна? Ако е така,значи човек много често сънува мечтите си! И има и нещо друго може да си сънувала бъдещето си знам ли? Или много си се запалила по-това предаване помисли си.
7
6