Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бившата ми държеше бебе

Бившата ми държеше бебе

Бившата ми държеше бебе
Здравейте! Чудих се къде да споделя и да потърся отговор на сън, който сънувах преди 2 дни и ме трогна изключително много и все още не знам какво се случва около мен.

Такаа... бързах за някъде и се озовавам пред входа на окръжна болница в моя град. Влизам в сградата и тичам към някаква стая.

Влизам в стаята и виждам бившата ми приятелка на легло с превръзка на главата (с която не сме заедно от 2008 година), приближавам се и тя ми казва "имаме син".

Поглеждам и виждам да държи бебе, което и звук не издава, но си беше добре. Целунах я, бяхме много щастливи и се събудих.

Не знам как да го тълкувам и къде в съня да търся отговора и за това много бих бил благодарен за малко помощ, много е важно за мен да разбера какво ми казва.

Благодаря предварително на всички...само да добавя, че сме в добри отношения, но не се виждаме често...учим в различни градове и тя си има приятел, който работи в чужбина, но си мисля, че някъде нещо в мен все още милее за нея...дали съм прав?

Имам и свои възгледи за съня, но бих се радвал и да чуя и вашите. Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Nikolay
Nikolay
20.09.2012 01:18
Ами на следващата вечер имаше имен ден и се чухме. Предполагам се зарадва, че и се обадих, но не беше в града...разбрахме се да се видим като се прибере... не знам какво ще стане, но искам да разбера защото знам, че значи нещо...благодаря да отговоря :)
0
0
Валя
Валя
19.09.2012 23:38
Бебетата по принцип са символ за някакъв проблем, а когато се роди означава, че той е решен. Мисля си, че може би Тя има някакъв проблем или нужда от помощ и можеш да й помогнеш. Пробвай да й се обадиш и да провериш дали всичко все пак е наред. :)
0
0