Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля, обърнете внимание на това

Моля, обърнете внимание на това

Моля, обърнете внимание на това
Здравейте, пиша това за да ви вкарам в ерата на просветлението. Може би много от вас си мислят, че аз съм поредния запален по науката, хейтър влязъл тук за да ви опреква.

Вярно, написах няколко не особенно мили коментара но, сега ще ви кажа сащо точно го направих. Не мога да отрека, че вярвам във свръхестественото, но не под такива форми, в каквито е представено по всички америкнски прдукций. Най-вече, обаче ще ви говоря за сънищата.

Изучавм ги от доста години насам и знам много за тях. Имам предвид погледнато от научна гледна товка. Знам какво символизира всяко едно нещо във всеки едни сън или кошмар.

Искам да запомните едно, няма сънища, които да предсказват бъдещето. Не се подвеждайте по акъла на другите. Приерно да вземем един нормален човек, той сънува кшмар, че го блъска влак, но разбира се не му обръща внимание и най-яркото нещо, което помни е влака.

По-късно през деня чува по новините за влакова катастрофа и веднага мозъка му го излъгва, че е имал пророчески сън. Наивникът се рови в интернет по тази тема и още повече си втълпява, че може да вижда бъдещето. Съвсем проста система. Сънищата говорят ясно за нашето душевно съсояниое, за нещата, които ни притесняват и тези които ни радват.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Яве
Яве
26.07.2015 14:11
Има още много да четеш, тепърва прохождаш.
0
0
омг
омг
26.07.2015 02:52
Щом е така, тогава можеш ли да ми обясниш защо някои сънища след време ги помним много ясно, а други не?
0
1
glypak
glypak
15.07.2015 12:02
Ае кво ми говориш глупости не били пророчески.....аз лягам вечерта сънувам как 1 приятел ми казва Брат знаеш ли ,че почина СЪр.... еди си кой...забравих му името,първия покровител на Еверест ..а.з му викам ае какво ме интересува това....събуждам се ,отивам в другата стая след малко почват новините точно с тази новина ,че починал същия човек ....няма от къде да го знам това ,от къде да съм го чул ...и после не било пророческо ....ай гръмне се някъде ,и това не е единствения случай имам 3-4 сънища ,сбъдна ли се ....
0
3
Анести
Анести
14.07.2015 16:13
наивните хора не сънуват, някои имат повече кошмари, някои розови сънища, някои не помнят дори през деня какво правят, а някои хора учат цял живот
0
0
дес14
дес14
13.07.2015 18:27
Не казвам, че не вярвам в свръхестественото, просто то не е такова, каквото си мислим, че е. Не се нуждая от съжалението ти, защото знам истината и науката не е лоша, тя дава отговри! По-добре е да знаем, какво е това, вместо да подхождаме грешно.
2
1
maria
maria
13.07.2015 17:02
Науката и свръхестественото, никога няма да вървят ръка за ръка. Защото науката иска навсякъде да се наложи,и да докажи,че всичко може да се обясни. А религията доказва,че има неща които не могат да бъдат разгадани. А не ме е яд на хора,които не вярват в свърхестественото а просто ги съжалявам.
7
2
Бай_Кольо
Бай_Кольо
14.07.2015 17:09
Явно и ти и здравият разум няма да вървите ръка за ръка!
2
3