Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Чувах смеха на починало бебе

Чувах смеха на починало бебе

Чувах смеха на починало бебе
Здравейте, отново! Тъй като тук получавам отговори на въпроси, които много искам да узная искам да споделя още една история, която се случи преди време. Всички истории, които публикувам са истински и не си измислям абсолютно нищо.

Та нека премина към историята. Преди месец имаше 2-3 седмици през които постоянно чувах бебешки смях, в къщата съм сама, всичко е изключено (телевизор, телефон и прочие), съседите нямат бебета. Лежа си аз и се унасям в дрямка и съм в едно положение където си хем буден хем заспал нещо такова, тогава ми се присъни бебе, но още много малко нямаше дори 2 месеца, то се смееше и усмихваше, не обърнах внимание и заспах, това се повтаряше всеки ден в период от 2-3 седмици както вече казах.

Когато ходихме на гроба на баба ми (лека и пръст), отсрещния гроб беше на едно бебе, починало на 35 дни, и отдолу на никролога пишеше "Бихме искали отново да чуем смеха ти. От близките! "
Според вас възможно ли е да ми се е присънило това бебе и каква е връзката със смеха? Моля ви дайте ми отговори.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
иле-ели
иле-ели
27.06.2015 02:30
значи като си измисляш по спокойно, защото на 35 дни бебетата не се смеят така...... най вероятно някаква хиена си сънувала петниста да се смее


те на всички турци ви изпукаха бабите и дядовците
4
14
иле-ели
иле-ели
27.06.2015 16:22
уточнила си че много смърт ти е в главата, това е достатъчно
0
4
К.Г.
К.Г.
27.06.2015 09:39
Смеха на хиената е различен чувала съм детски смях.Не съм уточнила как се смее бебето,нали?
7
1