Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Чувах почукване на прозореца

Чувах почукване на прозореца

Чувах почукване на прозореца
Здравейте хора!
Май полудявам. Живея в един апартамент с майка ми и котката ми. Напоследък се страхувам. Спя в една стая с тях. Но тази нощ не съм спала :yawn: .

През цялото време чувах някакво почукване по прозореца и странни звуци, а живея на 7мия етаж ! :yawn: Добре, това може и да си го съчинявам, но как ще обясните това.

Когато си легнах, загасих всички лампи подред. Час или два по късно майка ми излезе от стаята и ми се скара, че не съм загасила лампите! :yawn:

Яката се наплаших, при положение, че няма кой да изгаси лампите :yawn: Знам, знам че съм за лудницата, добре. А от скоро котката ми се държи странно и гледа в празното пространство. :yawn:

Крие се под столовете и НЕ не е разгонена. :cry: Има ли някой идея какво да направя, защото много ме е страх. Да правела съм магии, но само бели. :s:

Някой знае ли защо аджеба преживявам този терор и как да го спра?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Анна Мария
Анна Мария
30.04.2016 13:37
Според мен в твоя апартамент има дух , само че не се знае да ли е лош или добър извикай някои свещеник да причисти апартамента ви и да се помоли , за да може да помогне на духът да премине в отвъдното. Грешката ти беше ,че не биваше да правиш магии. Ееее, това е моят съвет желая ти късмет:)
1
0
zefit
zefit
12.06.2012 11:40
Не трябваше да правиш магии!Опасни са!Така отвараш врата към миналото и в апартамента могат да влизат всички духове на твой починали роднини.Котките имат способността да виждат духове.Затова котката ти гледа в празното пространство.Съветвам всички да не правят магии!
0
1
Boryana
Boryana
08.06.2012 08:58
Това с магийте не е майтап работа.. Някои хора си ги имаме тези способности и това си е... На 17 и аз бях започнала да се занимавам много сериозно, но след една случка, която ми изкара акъла и статия, в която рускиня споделя какви сили е отключила и не може да се отърве от тях, престанах. И най-вече заради думите на майка ми, която разбра - "Когато правиш магии, винаги се връща на най-милото ти" и не исках един ден ако имам дете да е обречено, заради моя егоизъм и желанието ми по този начин да си улесня нещата. В апартаментът, в който живее майка ми и където аз живеех преди заедно с нея, се чуваха постоянно разни шумове. Една вечер гледах филм и все едно нещо блъсна вратата на гардероба отвътре, тя се помръдна навън с около половин педя. Веднага скочих и светнах всички лампи, отворих гардероба и естествено нямаше никой там... Също съм чувала столовете с кухнята да скърцат по пода все едно някой ги мести, та не знам кво да ти кажа. Откакто се изнесох от там, не съм чувала нищо.. Изглежда тези неща си принадлежат там, на онзи апартамент.. И както са те посъветвали в другите коментари - просто свиквай
0
1
Различна
Различна
31.05.2012 15:59
Тази година много неща ще се променят и хората стават по сетивни. Най-вече младите могат да чуват и виждат странни неща, но в това няма нищо лошо!!!!! В такива моменти се МОЛЕТЕ НА ВИСШИТЕ СИЛИ НА СВЕТЛИНАТА и всичко ще бъде ОК.И НАЙ-ВЕЧЕ НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ!!!!! Престои хората да научат много неща...Ванга е казала, че все още човечеството е много примитивно и е била много права. Хората искат да видят и да докоснат, но има и други енергии и паралелни светове и т.н....
0
1
Execute
Execute
30.05.2012 09:13
аре който чува шумове вижда сенки и прочие да ми пише на лично в форуа :)
0
0
Morena
Morena
29.05.2012 23:08
Едва ли е от магиите, които си правила... но не прави такива неща, ако е нещо за късмет, да, ама разни любовни и от този род за твое добро не го прави..
На мен ми се случи веднъж на нова година и по-миналото лято , когато си бях с стаята нещо чукна на вратата на гардероба. Не съм се занимавала с това нещо, просто го приех, че го има вкъщи и това е.
0
0
Lubopitka
Lubopitka
29.05.2012 22:03
Не знам какво точно да ти кажа...И аз съм на твоята възраст, а според много статии точно на тази възраст е нормално да ни се случват такива неща. Интересното, че втората лампа с такъв механизъм е във спалнята на баба ми. А при нея не ми се е случвало или поне аз не знам, но както и да е. Идеята ми е да не истерясваш. Просто недей, ащото ще вземеш да го предизвикаш и после ще си го навлечеш на главата. Ако може да изключиш проблемната лампа от мрежата, поне да не ти създава проблеми. Направи си експеримент. Загаси лампите и запомни мнооого добре този момент и погледни дали пак са се включили, ако се повтори, ги загаси в присъствието на майка си. Поне да не ти се кара, че не ги гасиш! :р ;)
0
0
marzipanda
marzipanda
29.05.2012 21:42
Тъй като държа да съм анонимна няма да си кажа годините . Но не съм дете на 7 години . Не съм и от детската градина . Уча в гимназия . Само това ще кажа. НЕ си изкарах акъла,просто ми е странно,дали съм единствена и изглежда не съм и ми олекна.
0
0