Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Виждам една жена всеки път, като имам нужда от помощ

Виждам една жена всеки път, като имам нужда от помощ

Виждам една жена всеки път, като имам нужда от помощ
Здравейте! Искам всички който ще пишат отрицателни коментари от сорта на "Излекувай се ще ти дам телефон на психиатър" да не четат.

Бих искала да споделя една случка, молейки ви за съвет. От доста време ми се случва да имам проблем и една красива жена да идва в този момент. Ето например онзи ден ходех до магазина и не ми достигнаха лев и нещо да платя и тази жена плати, попитах я как мога да и върна парите, а тя каза, че няма нужда. В училище преди време се бях разплакала, понеже имах слаба оценка на важен тест и нашите щяха да ми се карат и тази жена дойде (бях в двора и плачех) и ми каза "

Не плачи те няма да ти се карат" най-странното е, че каквото каже тя се сбъдва. Вчера я сънувах и тя каза "Ще ти се случи нещо хубаво скоро време". Тя е синеока, с кестенява коса и много мил поглед. Не знам дали е ангел пазител или нещо такова. Една седмица преди да се родя е починала баба ми, която много ме е чакала и е казвала, че ще ми бъде опора винаги. Мама каза, че тя е била много красива жена. Възможно ли е това да е духа на баба ми? Когато съм била малка мама ми е казвала, че съм сочела встрани от нея и съм се усмихвала, също понякога съм говорела на въздуха. Моля ви за съвет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Име
Име
28.06.2015 11:12
Здравей, мила! В Библията, в Новия завет, пише: "Не забравяйте гостолюбието. Понеже чрез него, някои, без да знаят, са приели на гости ангели. /"Послание към евреите", глава 13, стих 2/. Това означава, че ангелите се явяват на земята пред хората в човешки образ. Не се страхувай. Щом ти носи добро, само можеш да се радваш. Не всички хора имат щастието да си видят ангела физически. Надявам се, че си кръстена в църква. Задължително трябва да благодариш на Бога за всичко, което Той прави за теб. И винаги, когато можеш, прави добро за другите хора, дори и да е нещо дребно. Така ще Му благодариш действено, а и на себе си ще помогнеш.
9
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
28.06.2015 16:08
Бог ни е дал разум и да преценяваме ситуациите.При мен по време на пост идваше жена,реално. Носеше свински крака да й сваря. Това Бог ли я пращаше или беше за изпитание пратена от друг?
1
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
27.06.2015 16:50
Може да не е дошло времето да знаеш какво, но нали ти помага,значи е добра.Аз имах случай.Излезнах от болница,където ми се решаваше да живея
или да си отида. Вървях по улиците и не разсъждавах. До мен се спре
една жена.Помислих,че ще иска нещо, но тя ми каза : Сега трябва да
ядеш това и това, да правиш това и това... Това бяха указания за моя
бъдещ живот,за което й благодаря.Дали е била ангел или друго създание
незнам, но все още живея.Благодари и не се замисляй,а когато трябва ще ти се открие.
3
1
иле-ели
иле-ели
27.06.2015 02:38
не, не си за психиатрията, ти с това водно конче дето си го сложила си за другаде...... хахахахахха
0
8
К.Г.
К.Г.
27.06.2015 09:42
Каква връзка има профилната ми снимка не мога да разбера и какъв ти е толкова проблема.... Сложила съм снимка,която харесвам това не показва каква съм... Защо имаш толкова ограничено мислене
7
1
Andrea
Andrea
26.06.2015 02:23
Az nikoga nesam vijdala moq angel pazitel no vinagi kogato pla4a ne6to mi vika otvatre danese predavam I dase stegna :)
6
1
Цветан
Цветан
25.06.2015 22:46
Спокойно това е твоя ангел пазител
На мен като малък ми се случи мнещо подобно няколко пъти-ние живеехме близо до железопътни линии и често ми се налгаше да пресичам тези линии веднъж когато пресичах вгледан в телефона ми чух някакъв женски глас да ми казва ”цеци пази се” когато се обърнах по посока на гласа видях че към мен идва един влак който по незнайна причина изобщо не използва клаксона си побягнах и се спасих на косъм
Това ми се случва няколко пъти (не само с влакове разбира се)
7
1
иле-ели
иле-ели
25.06.2015 19:12
хубаво че си звъннала тук в психиатрията, ходи се прегледай
1
10
иле-ели
иле-ели
25.06.2015 22:42
ами аз ти казвам истината, ти ако не я разбираш толкова по зле за теб!
Айде повече няма да ти пиша, оправяй се
1
8
К.Г.
К.Г.
25.06.2015 19:32
Нали знаеш ,че негативното ти мнение няма да ме засегне,аз казах,такива като теб да НЕ пишат коментари....
7
3
ЛИ
ЛИ
25.06.2015 17:35
А защо не говориш с нея, кажи й, че често се срещате вече и искаш да се запознаете и да й благодариш с някакъв жест - да пиете кафе или нещо такова, ако не се съгласи се опитай да вържеш разговор, поискай й фейсбук или нещо друго.
7
3
К.Г.
К.Г.
25.06.2015 17:41
Въпроса е,че тями казва нещо и като се обърна вече я няма. Това става нон стоп и ме побърква.
1
0
Анонимната
Анонимната
25.06.2015 17:03
Ти ги виждаш! Имаш голяма дарба! Това е твоят ангел пазител и много те обича!!! Ангелите не се появяват често на избраните си, за да не ги изплашат и чак, когато стане нещо много страшно или в много труден за човека момент, те се появяват, като внимават да не се уплашим..
Моят ангел мисля, че е малко момиченце.. много пъти съм виждала до себе си едно малко момиченце, което стои плътно до мен и то, когато се намирам в много трудно положение и след това изчезва! Вече свикнах!
А, за това, че като малка си говорела на нещо невидимооо..децата ги виждат невидимите сили, усещат ги, макар, че може да звучи малко налудничево!
Жената, която виждаш може на истина да е баба ти, ангела, който те пази.
Паранормални явления съществуват! Има си някаква сила и мога да докажа, че даже съм ги виждала и определено и ти си ги виждаш..
8
0
beuty
beuty
25.06.2015 21:49
как можем да ги видим тези ангели
на мен също са ми се случвали странни неща-понякога знам какво предстои да се случи, друг път виждам сенки, но никога не съм вярвала в ангели....или поне аз нямам ангел...
3
0
К.Г.
К.Г.
25.06.2015 17:29
Тази жена я виждам много често,тя е младолика-на около 25 години,онзи ден мама ми показа снимка на баба ми като млада,и има голяма прилика,само дето баба ми е била с по-дълга коса.
0
0