Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че най-добрата ми приятелка умира

Сънувах, че най-добрата ми приятелка умира

Сънувах, че най-добрата ми приятелка умира
Здравейте! От няколко дена сънувам обезпокоителни сънища за най-добрата ми приятелка.

С нея станахме най-добри приятелки в училище, когато я чух да говори с едно момиче за любимия ми хорър филм. Не се познавахме тогава, но аз минавах покрай тях и я чух. Не съм си мислела, че някой изобщо го гледа и я прекъснах с въпрос за филма. Така се оказахме много еднакви- слушаме евсеки ден се срещахме да си говорим. И така постепенно от непознати станахме най-добри приятелки и така е вече от 4 години. Никога не ни омръзва тази тема.

И така да минавам към това, което наистина ме тревожи! Сънувам вече една седмица, че с нея сме в хорър филма и тя умира, по същия начин като любимата си героиня, а аз плача и крещя името й! Сънищата се повтарят, както казах, вече една седмица. Още по-странното е, че и тя сънува същото!

Дали това значи, че точно това което ни сприятели, ще ни скара сериозно или нещо подобно?
Благодаря предварително, че уважихте въпроса ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Моника
Моника
09.06.2015 15:03
Не се тревожи...!!!Много често съм чувала, че ако сънуваш смъртта на някой, това значи, че лошото му умира :) Ако някой ми каже, че това не е вярно-не бойте се имам вярващи и заинтересовани близки относно темата и други теми естествено :)
1
0
Георги
Георги
07.06.2015 13:06
Ще имате тревоги но ще отминат. Този фон на съмя идва от подсъзнанието. Спокойно. Питайте я дали тя може да има проблеми, дали пък не харесвате едно и също момче?
Пишете тук като разберете какво е станало
0
0
Изи
Изи
07.06.2015 00:26
Това означава че ви престой тежка за вас случка казвам го от личен опит но опитай се да го забравиш и го кажи на нея контролират си сънищата
0
0
maria
maria
04.06.2015 13:39
Според мен яко сте се вкарали в филма. Ако говорите само за филма нормално е да го сънувате прекалили сте с филмите... и ако съдя само по написаното да сте на 12-13-14 години така ли е?
Според мен тревогата ти е фалшива.
3
1
Angel_of_light
Angel_of_light
04.06.2015 22:22
Права сте,на 14 сме. И сега като се замисля ние постоянно за това говорим,това ни е всяка втора мисъл,така че попринцип е нормално да го сънуваме,но незнам притесних се вече :( . Също сега като се замисля от 10 годишни гледаме хорър и тогава бяхме много зарибени ,както историите за духове зарибяват малките деца и те после не могат да спят. Явно това е забавена реакция от преди 4 години.
3
0