Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Отново Той, Луцифер

Отново Той, Луцифер

Отново Той, Луцифер
Здравейте! Искам да споделя един сън, който сънувах преди 2 вечери. Бях се събрала с приятели на една поляна и си правихме пикник. Един нормален забавен ден. Както се смеех изведнъж усетих удар по гърба. Паднах и изпаднах в безсъзнание. След няколко минути се събудих в една тъмна и ужасно мръсна и мрачна стая. Пред мен имаше червена светлина. Когато станах не можах да повярвам на очите си - Той седеше пред мен - Луцифер. Беше облечен в костюм, лицето му не се виждаше но рогата да. Накара ме да играем на някаква игра в която трябваше да се обстрелваме с лазери.

Но по едно време моят лазер свърши и той ми показа вратата откъде мога да си взема нов. Веднага след като се обърнах чух как настройва лазера към мен. И тогава се събудих. Знам, че тъпите ми сънища са ви омръзнали но нали затова е този сайт да си споделяме Вие какмо мислите? Послание? Предупреждение? Ще се радвам да споделите своето мнение. Благодаря
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
maria
maria
21.05.2015 13:54
Спокойно и мене ме познава Луцифер. Ами където и да се появи той стават проблеми така че не е зле да внимаваш,с кой контактуваш и с кой се сприятеляваш. :) Защото има хора които той ти ги праща.
5
1
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 15:42
А също така има хора, които им е леко мръднало нещо в главата!(теб имам предвид)
1
5