Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах пчели и оси

Сънувах пчели и оси

Сънувах пчели и оси
Здравейте. Тази нощ имах много странен сън. Състоеше се от 3 части.

В първата част в стаята, където бях, влетяха една оса и една пчела - доста по - големи от нормалното.

Започнаха да летят една около друга и да се жилят. Аз се доближих до тях и изведнъж, пчелата долетя до мен и я глътнах. Очаквах да ме ужили, но не беше.

Във втората част, един непознат мъж /спасител/ спаси от река давещите се братовчедки на мъжа ми. Реката беше пълноводна, но иначе чиста.

В третата част, заедно с тези братовчедки и много други хора седяхме в градината на един ресторант, празнувахме нещо. Близо до нас имаше аквариум с една рибка.

Изведнъж ресторантът започна да гори, рибката в стремежа си да избяга се покатери по един пилон, аз я хванах и тъй като беше леко опърлена я занесох до една улична чешма и я съживих.

Много Ви моля, да помогнете да разтълкувам някак си този сън - от много отдавна не бях сънувала толкова странни неща.
Благодаря Ви!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
духовете нямат имена
духовете нямат имена
01.11.2010 09:41
Видиш ли в съня си оси, значи ще имаш загуби. Сънуваш ли оса, значи ти предстоят лоши неща, освен ако не я убиеш. Ужили ли те в съня ти оса, значи ще те предаде приятел или съмишленик. Пъдиш ли в съня си оса, значи ти предстои страдание от мързела ти. Видиш ли да лети насън пчела, дълго време ще се радваш на добри доходи и изобилие. Ако те ужили, ще търпиш парични или материални загуби. Ако кацне върху тебе, някой ще те обиди или нарани. Ако я убиеш, ще загубиш приятел или ще си изпуснеш късмета. Рой пчели в съня е знак за скрити неприятели. Ако сънуваш кошер на пчели, очаквай сериозни неприятности или бедствия. Ако в къщата ти летят пчели, враговете ще използват нечестни методи да ти навредят. Извадих това от съновника. Дано помогне.
1
0
духовете нямат имена
духовете нямат имена
01.11.2010 09:33
Погледнете в съновника, ако сънувате оси и пчели, защото аз сънувах 3 поредни съня с оси, а третият беше и с пчели.
4
0