Дали тя ме обича?

Дали тя ме обича?
С приятелката ми сме заедно от близо 2години. Винаги е показвала обичта си, но последната седмица нещо се случва. Започна нова работа и от както започна още с пробния период нещо се промени. По принцип аз винаги я търся, аз и звъня да я чуя, постоянно аз!

Сега от 4 дена съм на този етап, нека тя се сети за мен, нека тя ми се обади да ме пита как съм, а не все аз! Е 4 дена минаха и тя нито един път не ми се е обадила. Разбирам нова работа, напрегнатост, но за 30 секунди да не ми се обади да ме пита, какво правиш, как си? Това не ме прави щастлив. Тръгна сутрин за работа с думите, ще ти се обадя и толкова. Казах и ще те чакам ти да ми се обадиш, аз няма да те търся, но нищо.

Започвам да губя чувства към нея, обичам я , но ако в момента беше тук дори не бих и правил секс с нея, просто чувствам някаква апатия в себе си, чувство за недооцененост. Докато я няма подрейдам вкъщи, чистя, пера и дрехите, за да има чисти, но това не го забелязва. А това са само 4 дена, а ако продължи това за постоянно? Иначе да, казва ми- обичам те и т. н, но дали го чуивства?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Лии
Лии
03.02.2015 23:57
Ти пък, минали са 4 дена и вече се притесняваш. Сам казваш, че е под напрежение. Вече ако месеци продължи така трябва да седнете да поговорите. Ти не работиш ли? Не знам, но ми звучиш като жените, дето все се оплакват как мъжете не ги оценяват, че са изпрали и т.н. Не те обиждам, не ме разбирай погрешно, но дай й време, е бързай с заключенията.
4
2