Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че си вадя зъб

Сънувах, че си вадя зъб

Сънувах, че си вадя зъб
Здравейте. На скоро сънувах сън, в който си вадя зъб, беше доста дълъг самия зъб. Помня, че беше от дясната страна. После не знам какво стана зъба се счупи на две!

Беше доста объркан сън, не си спомням доста неща. Общо взето напоследак се случват странни неща.

Миналата вечер сънувам, че съм в някакъв град през нощта съм. По-едно време се озовавам в малка тясна уличка и помня, че нещо ме подтикна да отида там. Мисля, че човек беше.

И както си ходя, пред мен един циганин и го подминавам, виждам, че улицата няма изход и се връщам назад и в този момент усетих, че този ме дебне. Усетих, че нещо ще се случи.

Тръгна към мен и след това се появи още един и ми откраднаха телефона. В къщи имам две кучета, два три дена не спират да вият, мисля си че е нещо, иска да ме предпази и ми дава знаци.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Денимира Ангелова
По принцип да сънуваш паднали зъби е на смърт. Зъбът е бил дълъг, значи смъртта ще продължи дълго. Но пък ти си вадела зъбът, така че може би ти ще си причината... Само дето това звучи адски тъпо, така че просто (не е много просто) се пази и закичвай на всякъде талисмани. Сложи морска сол в четирите ъгъла на стаята си и под леглото. Опушвай къщата с дафинов лист веднъж седмично.
0
0