Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Мисля, че майка ми е обладана

Мисля, че майка ми е обладана

Мисля, че майка ми е обладана
От известно време майка ми се държи странно. Когато я попитам нещо, например "какво има за ядене? " тя започва да ми вика, казва ми, че постоянно я изнервям и че заради мен няма време за нищо. Педи никога не се е държала така с мен. Когато я помоля за нещо казва да спра да я занимавам с глупости. Говори по странен начин и понякога сякаш си променя гласа.

Не спира да ме гледа с омраза в очите. Казах и, че в последно време се държи странно, а тя започна да ми казва че е баба Яга и някакви такива. Веднъж усетих мирис на сяра. Мисля че е обладана от демони. Ако наистина е така как да се убедя напълно и какво да направя? Знам, че звучи откачено, но в други форуми все така пише. . Моля ви помогнете. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
viktoriq
viktoriq
28.08.2014 14:05
споко моята майка един ден е мн мила друг мн строга и ми се кара нормално е а ако е олажана отиди на църква и си вхеми осветен кръст и и го подари
0
0
Зетабета
Зетабета
10.08.2014 12:35
Здравей! Агресивното поведение на човек е сигнал за хронична умора/психическа или физическа/,самота,еднообразното ежедневие,а при жените над 45 години,това е пероида на климактериума,т.н. менопауза,когато в организма настъпват драстични хормонални промени,съпроводени с обилно изпотяване и естественно при някои хора това е съпроводено с миризма,индивидуална за всеки човек,дори миризма на сяра.Сигурно би било по-добре от време на време да помагаш на майка си,отколкото да чакаш всичко на готово.помни,че и тя е Човек и има нужда да излезе,да поговори с приятели или да поседи пред телевизора,а не вързана за печката,например.Добре е да пие капки от Салвия всяка вечер преди сън,продават се в аптеката/25 капки вечер/ и да си напрви хормонални изследвания на кръвта дори и да е само на30 години.Не е обсебена от демон!!! Всочко добро ти желая.
12
8
георги попов
георги попов
10.08.2014 11:48
сега слушао вмимателно какво да направиш
1.ако отива някаде я проследи внимателно - това може дати помогне
2. влез в стаятаи ако откриеш нещо незабравиаи куде защото това може да ти могне
3.казваш че си намирисал сиара това означава само едно че в домави маикати може да е обладана от дух а ако подушиш нещо гнилост означава че има демон

за сега мога да ди кажа само толкова
15
4
неизвестна
неизвестна
10.08.2014 10:48
Според мен, трябва да и леят куршум или нещо подобно
3
10