Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Бременна съм от приятеля ми,който почина преди 5 години

Бременна съм от приятеля ми,който почина преди 5 години

Бременна съм от приятеля ми,който почина преди 5 години
Здравейте! Много съм объркана. На 19 съм и съм бременна, а преди време ми поставиха диагноза хипоплазия, което значи, че ако има да имам деца, той нищожен. Приятелят ми почина преди 5 години при тежка катастрофа. От тогава аз се затворих в себе си. Не излизах с приятелки. Не ми беше до никой, а още по-малко да си търся приятел.

Не исках нови връзки и взаимоотношения с други мъже затова останах сама. Преди пет месеца се пренесох в новото си жилище. Всичко беше на ред. Три месеца по-късно сънувах починалия си приятел, винаги съня ми завършваше с полово сношение между двамата.

В последния сън, който сънувах той ми каза "Ще си имаме близнаци. " . В последствие научих, че съм бременна, това го потвърдиха различни лекари , от различни клиники. Сега е втория месец от бременността, майка ми и баща ми не знаят, как да им кажа? Моля за помощ!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (33)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
01.08.2014 18:00
Здравей! Това е тъй наречената мнима бременност,когато са на лице всички признаци-има бременност,но плод няма! Нарушение на психиката/не си луда/,когато жената силно желае да стане майка,че организма реагира на желанието физически,давайки всички симптоми на даденото желание.Обикновенно симптомите отшумяват,особенно ако става въпрос за бременност.Нужно ти е разбиране и най-вече психолог,с когото да споделиш проблемите си.Излез сред хората,усмихни се на живота,поеми по своя път,не оставяй мъката да те съсипе,самотата е лош съветник!Всчко добро ти желая!
26
2