Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Видях стара жена с побеляла коса

Видях стара жена с побеляла коса

Видях стара жена с побеляла коса
Качвам се във автобуса, сядам отдясно към външната страна и виждам едно момче (не му видях лицето)със раница. Отваря си раницата и изважда една тетрадка, разкъсва я на две, едната част остава при него другата я подава на мен. Слиза от автобуса. . . аз разгръщам тетрадката и виждам че цялата е изписана със задачи по механика (уча в строителен техникум).

Слизам от автобуса и вървя по един път който беше пуст. Минавам покрай една къща и виждам едни цигани, и един мой съученик и те говорят. Чудя се за какво говорят, но не се доближавам и ги подминавам. След това търся моето село. Виждам една жена много стара със побеляла коса, със много бяла кожа.

Питам я от къде трябва да мина, за да стигна до село. Обаче зад нея виждам познатият път и и благодаря все пак. Пристигам до нашата къща на село и виждам, че баба ми ме посреща усмихната и ме прегръща.

Искам да разбера какъв е смисълът на този сън. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Ивета Петрова
благодаря ти за разгадаването :)
0
0
Мина
Мина
28.07.2014 13:23
Съня Ви, признавам е наистина необичаен! Но, повярвайте ми сънувала съм много по-шантави и абсолютно несвързани неща!
Съгласна съм с това което първият потребител Ви каза, но понеже винаги съм имала интерес към тълкуването на сънища ще се опитам да Ви помогна!
Понеже според мен съня Ви е в много аспекти ще е редно да ги разгледаме един по един. От непознатото момиче, чак до баба Ви. У дома имаме ,,Вечен български съновник" и когато погледнах пишеше следните неща:

МОМИЧЕ младо ако сънуваш, е предсказание за голяма любов.

ТЕТРАДКА ако сънуваш, важно е да прочетеш това, което пише в нея. По принцип този сън показва, че се опитваш да откриеш (да си спомниш)нещо, свързано с миналото ти. Ако тетрадката е с празни страници, вероятно не успяваш да се помириш с нещо и искаш да го заличиш, защото упрекваш себе си.

БАБА си ако видиш на сън, радостно събитие в семейството ти предстои. Стара жена ако видиш в съня си, ще получиш добър съвет. Ако се сънуваш като стара жена, ще научиш някаква тайна. Ако видиш погребение на стара жена в съня си, семейството ти ще се увеличи с нов член.

ПЪТЯТ в съня ти е символ на живота ти. Ако е широк и хубав, вещае успехи във всички начинания, помощ и подкрепа от верни приятели. Каквото и да започнеш, ще приключи с успех. Ако е тесен и по него се ходи трудно, вероятно някакви спънки и проблеми ще ти попречат да реализираш плановете си. Очаквай несполуки и ядове. Железопътни релси в съня пък вещаят скорошно пътуване.

Имаше и за къща, но когато прочетох за не я навсякъде се споменаваше за твоят личен дом, не за къща на роднини. Затова сметнах за излишно да напиша за нея. А Вие не уточнихте състоянието на къщата. В смисъл дали се е рушила, или пък е била в добро състояние.

Предполагам поне малко съм успяла да Ви помогна. Преписах всичко дословно от съновника, нищо, че някъде има излишни подробности. Естествено може и съня Ви нищо да не значи. Просто проекция от съзнанието Ви! Пък и смятам, че тезата на първият потребител, е по-достоверна и правилна! Естествено разбира се, Вие преценявате кое за Вас е по-правилно!
Надявам се поне малко да съм Ви била то помощ! Приятен и успешен ден! :)
1
0
Ivan
Ivan
27.07.2014 02:26
Ще получиш съвет от някой.
0
0
Милена
Милена
27.07.2014 01:32
Тъй като са несвързани нещата,които си сънувала,мисля,че не трябва да му отдаваш значение.Била си в рем фаза на съня-тогава човек сънува нелогични,фантастични или несвързани неща :)
0
0