Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Единичен статус #65994
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Дайте ми съвет, опитвам всевъзможни неща, но в крайна сметка оставам самапреди 8 годиниЗдравейте

    Благодаря за съветите и откровенността най-вече.
    Винаги съм знаела, сякаш някак си подсъзнателно, че притежавам много личности качества, както и умения за да мога да подредя живота си, но някак си все е имало нещо,което да ме откланя от този развой на събията. С годините осъзнах едно много важно нещо - За всяко нещо си има време и докато човек не се почувтсва готов, нещата все няма да стават а именно защото влагаме така да се каже прекалено усилие и преминаваме през етапите на развитие без да осъзнаваме урока, който ни носят те. Знам още и съм много благодарна, че без трудностите нямаше да бъда човека, който съм, което всъщност е много по важно от какаъвто и да било резултат. А за това, че съм някак си благословенна с разум, красота и благ характер, здраве и много други неща, наистина доскоро само съм си мислила и съм се опитвала да се накарам да бъда малко по-благодарна, но ето че пак провидението ми помогна (винаги е с мен и ми показва паътя,когато съм най-зле)да осъзная какво богатство имам. Една приятелна преди дни претърпя операция, за която и не подозираше, на моите години е не мога да повярвам, че така се случи. Слава Богу, жива и здрава е сега .
    Доколкото родителите ми, развода и отношението на майка ми към мен - не виня никой, дори изпитвам искренно съжаление към тях и може би и други такива хора, които според мен не са успели да разберат потока на живота а от това по-голяма загуба няма.
    По принцип съм много позитивен и борбен човек, но имам и голям проблем а именно- слабохарактерността ми ме поваля на земята и веднъж падла, повярвайте ми е много много трудно да се изправиш без помощ от страни. Но пък и се радвам, ккато вече казах, че 1000 пъти съм го правила и всеки път става все по-лесно и по-лесно . Силно се надявам до 1001 път съвсем да не ми предствалява трудност.
    Желая на всички ви весел и усмихнат ден.